Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé načítání některých stránek

Od: barosfcb odpovědí: 2 změna:

Zdravím! Už 3 dny se morduju s PC.. Některé stánky mi to načítá strašně pomalu či vůbec = vypršel čas spojení ( www.facebook.com, www.vysledky.cz apod. ) jiné zase normálně ( www.seznam.cz, www.odboryhmmc.cz apod. ). Vyloučil bych prohlížeč i antivir, obojí jsem totiž smazal a nahradil jiným, problém však pokračuje.

Hodil jsem test rychlosti internetu, jehož poskytovatelem je RIO Média a garantovaná rychlost má být download 60 Mbps / upload 60 Mbps.

Test jsem provedl zde: speedtest.net/... a výsledek byl: download 36 Mbps / upload 57 Mbps

Kde tedy může být problém, jejich server?! V mém PC jsem hodil důkladný test antiviru norton a vše mi hlásí OK..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uda1966*
hodnocení

0x

Doporučuji kontaktovat poskytovatele vašeho internetu a sdělit mu problém. Pravděpodobně bude problém v DNS.

barosfcb
hodnocení

Tak jsem volal poskytovateli internetu, ten to prověřil a pak mi sdělil: " až po gateway Elconnect je připojení v pořádku, odezva je také v mezích a ani žádné rušení signálu nebo výpadky připojení u Vás neevidujeme. " Takže chyba někde ve wifi routeru? :( Když PC napojím na net přes mobil a data, funguje vše jak má..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]