Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesová zkratka Word - rychlý tisk

Od: dotaz* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Dá se ve wordu nastavit klásová zkratka pro rychlý tisk? Pokud dám v nastavení klávesové zkratky, všechny příkazy, tak tam rychlý tisk nevidím. Pokud někdo ví, děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

2x

Dobrý den,

já znám jenom ctrl +p pro přístup do tiskové nabídky. Ale co se týče nastavení tlačítka pro přímý tisk tak to netuším *nevi* Určitě by se to dalo nějak naprogramovat

doplněno 31.05.17 08:47:

Tak mělo by se to dát nastavit pomocí makra co jsem se díval na google. Ale to je pro mě vesmír takže mrkněte na googlu na word printing macro.

hodnocení

0x

Proč klávesová zkratka, když pro rychlý tisk je ikonka tiskárny nahoře na liště vlevo? Jediný klik a tiskárna jede*jasne*

atj*

No to je pravda, ale jsou lidé co rádi využívají naplno klávesnici. Já má taky raději klávesové zkratky než klikání myší pro spuštění nějakého procesu. Je to rychlejší, ale každému vyhovuje něco jiného

dotaz*
hodnocení

Napíšu, vytisknu, odmažu, napíšu, vytisknu, odmažu. Takže pracuji s klávesnicí a nebaví mě pořád brát před každým tiskem do ruky myš.

figurek*
hodnocení

0x

CTRL+P a pak Enter.

dotaz*
hodnocení

To ale není rychlý tisk. Již jsem to nastavil přes Makro, dle rady v první odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]