Nejste přihlášen/a.
Dobry den , mela jsem slozku s ucenim kterou nam dal ucitel na ,,flešku´´ protoze to neslo poslat e-mailem a ja jsem si vcera tu celou slozku omylem vysypala z kose.. Tak se chci zeptat jestli to neje nejak ty data obnovit?Myslela jsem ze kdbch obnnovila pocitac tak by se ty data vsechna vratila ale nevim .Pokud nekdo vite co s tim napise prosim ..dekuju ..
dobrý den, pokud jste na disk (myslím tím pevný dosk v počítači) nic jiného neukládala od včera tak je velká šane, že by to jít mohlo...nainstalujte si program RECUVA (i kdyz uz tim ze ho nainstalujete tak zapisete dalsi vec na disk) ten by vám ty data měl vyhrabat z toho koše, nicméně i kdyby ne (protože už na disk byly zapisovány další věci) může vám to pomoci když se vám podobná věc stane někdy příště
Nepíšeš, odku jsi ji vymazala DO Koše... Z té flešky a nebo z disku?
Každopádně - než budeš stahovat (a instalovat) Recuvu (nebo jiný UnDelete program), uvědom si, kde data byly (na kterém disku) - a s tím NEDĚLEJ nic...
Oprava: "odku jsi ji vymazala" -> ...odkud jsi data vymazala...
Já teda nevím ale na flashce jsem koš ještě neviděl (možná má nějakej zvláštní OS) ale díky file systemu flashek a díky jejich řadiči se vždycky nejdřív zapnuje volný prostor a potom ten uvolněný nejstarší (je to proto aby se co nejméně přepisovala stejná bunka) takže by udtud mělo byt obnovení dat možné s velkým uspěchem. Je na to zposta programů a některý jsou free. Třeba zmynovana recuva
doplněno 25.11.12 17:10:samozřejmě zmiňovaná
Na flashkach je to trošku jinak. mazat se může pouze po blocích přepsat se nachají pouze určité bajty jinýma ( když se bajt napiše ve dvojkový soustavě tak je vidět který) a misto se přemapovává. Vono mluvit o fat či ntfs na flaschse je dost iluzorní protože tyto filesystemy jsou emulovány řadíčem uvnitř flashky do jejich vlasního TFL
doplněno 28.11.12 13:34:samozřejmě FTL (Flash Translation Layer)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.