Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírají se náhodné stránky v prohlížeči

Od: stringo® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dnes jsem instaloval program "Freemake Video Converter" za účelem otočení videí z mobilního telefonu a najednou se mi v prohlížeči (používám "Seznam" a v PC je i "Internet Explorer", ale ten nepoužíváme). V podstatě při kliknutí na jakýkoli odkaz, se otevře současně i druhé okno s odkazy na nějaké hry, případně i erotické servery. Zkusil jsem odinstalovat jak program Freemake, tak i prohlížeč, ale po nové instalaci prohlížeče stejně okna vyskakují. Pár oken přikládám jako přílohu. Děkuji za jakoukoli radu, co zkusit dál.

Otevírají se náhodné stránky v prohlížeči
Otevírají se náhodné stránky v prohlížeči #2
Otevírají se náhodné stránky v prohlížeči #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pred týždňom som mal ten istý problém.Pomohlo toto a reštart PC.Zaujimavosťou bolo,že antivír nič nenašiel.: malwarebytes.com/...

doplněno 29.05.17 10:05:

U mňa sa to stalo stiahnutím z oficiálnych stránok produktu,nič som tam len tak neodškrtol a predsa to tam bolo.Avast,Eset ani ďalší nič nenašiel.Bol tam len doplnok k prehliadaču,ktorý sa nedal bežným uživateľom dohľadať,čiže ani názov,umiestnenie a pod.Pred inštaláciou programu preverené antivírom a aj tak sa to tam dostalo.AdwCleaner tiež nič nenašiel.

hodnocení

Mě to Symantec taky nehlásil, a jak píšete, při instalaci to nehlásilo nic podezřelého, v podstatě pouze umístění a hned instalace, žádný doplněk nabízený nebyl...

tomas11*
hodnocení

3x

Taky už se mi stalo , podíval bych se třeba v ccleneru - nástroje - zda se mi nenainstaloval nějaký nechtěný program a tam jej případně odinstaloval. Ale musíte vědět co tam chcete a má býti a co né.

Přeji zdar.

doplněno 28.05.17 22:45:

pro Totak - nemluvil jsem o prohlížeči , ale o programu který si tam neznalý uživatel svou nepozorností a odleklepáváním všeho přiinstaluje aniž ví že tak učinil. A snad už většina uživatelů umí používat ccleaner včetně vyčištění registrů a dalších funkcí. Jasně vše jde úspěšně opravit několika způsoby.

Přeji zdar.

Ta odinstalace prohlížeče by bývala pomohla, pokud by se dělala ručně a ve složce program files se kompletně smazala i prázdná složka kterou po sobě prohlížeč nechá. I když je jako by prázdná je v ní furt ještě cache soubor který se po nové instalaci opět instaluje i ten bordel. Takže rada - buď použít REVO uninstaller, který prohlížeč vymaže bez milosti až po položky v registrech , nebo a to bych doporučil víc, použít ten MBAM z odkazu malwarebytes.

iz*
hodnocení

1x

Poradím do budoucna:

Až se problému zbavíte, sledujte každou instalaci, kontrolujte, co Vám instalační program bude psát a odškrtněte všechno, co instalovat nechcete. Někdy jsou tyto možnosti "skryty" pod obratem "vlastní instalace" apod.

hodnocení

Děkuji moc všem za rady, jen upřesním, že samozřejmě instaluji programy s "ručním nastavením" a všemožné kraviny, typu lištiček, a dalších doprovodných programů se mi standardně neinstalují, zde se ale nic nenabídlo. Odinstalaci jsem provedl klasicky a jak píšete, nesmazal jsem ručně složku co po programu zbyla. Zkusím prográmek uvedený v prvním příspěvku a snad to zmizí, je to otravné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]