Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem instaloval program "Freemake Video Converter" za účelem otočení videí z mobilního telefonu a najednou se mi v prohlížeči (používám "Seznam" a v PC je i "Internet Explorer", ale ten nepoužíváme). V podstatě při kliknutí na jakýkoli odkaz, se otevře současně i druhé okno s odkazy na nějaké hry, případně i erotické servery. Zkusil jsem odinstalovat jak program Freemake, tak i prohlížeč, ale po nové instalaci prohlížeče stejně okna vyskakují. Pár oken přikládám jako přílohu. Děkuji za jakoukoli radu, co zkusit dál.
Pred týždňom som mal ten istý problém.Pomohlo toto a reštart PC.Zaujimavosťou bolo,že antivír nič nenašiel.: malwarebytes.com/...
U mňa sa to stalo stiahnutím z oficiálnych stránok produktu,nič som tam len tak neodškrtol a predsa to tam bolo.Avast,Eset ani ďalší nič nenašiel.Bol tam len doplnok k prehliadaču,ktorý sa nedal bežným uživateľom dohľadať,čiže ani názov,umiestnenie a pod.Pred inštaláciou programu preverené antivírom a aj tak sa to tam dostalo.AdwCleaner tiež nič nenašiel.
Taky už se mi stalo , podíval bych se třeba v ccleneru - nástroje - zda se mi nenainstaloval nějaký nechtěný program a tam jej případně odinstaloval. Ale musíte vědět co tam chcete a má býti a co né.
Přeji zdar.
pro Totak - nemluvil jsem o prohlížeči , ale o programu který si tam neznalý uživatel svou nepozorností a odleklepáváním všeho přiinstaluje aniž ví že tak učinil. A snad už většina uživatelů umí používat ccleaner včetně vyčištění registrů a dalších funkcí. Jasně vše jde úspěšně opravit několika způsoby.
Přeji zdar.
Děkuji moc všem za rady, jen upřesním, že samozřejmě instaluji programy s "ručním nastavením" a všemožné kraviny, typu lištiček, a dalších doprovodných programů se mi standardně neinstalují, zde se ale nic nenabídlo. Odinstalaci jsem provedl klasicky a jak píšete, nesmazal jsem ručně složku co po programu zbyla. Zkusím prográmek uvedený v prvním příspěvku a snad to zmizí, je to otravné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.