Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem uživatelam mobilního telefonu SAMSUNG GALAXY YOUNG GT-S6310N s OS Android 4.1.2. a mám v něm nainstalovanou aplikaci VIBER, a potřeboval bych do PC nějakou aplikaci - program, které by mi umožní zálohovat veškerou komunikaci na VIBERu včetně příloh do PC. Existuje něco takového? Děkuji za radu. Aleš
děkuji za návod, zkusil jsem to podle něj, zálohu Viberu to asi vytvořilo, ale už mi to podle druhého návodu nešlo odeslat na e - mail. Na VIBERU mi to píše " Historii zpráv ve službě VIBER naleznete v příloze tohoto e- mailu ". Ale když mi přišel e- mail, tak v něm žádná příloha nebyla. Proč? Přišel mi e - mail se zprávou " Historii zpráv ve službě Viber naleznete v příloze tohoto e-mailu." Ale žádná příloha v e - mailu nebyla. Nevíte proč? Můžete mi ještě poradit co s tím? Díky. Aleš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.