Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba sítě pří stahování

Od: aranka91 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, už asi týden se mi při stahování větších soubor při stahování objeví před koncem - chyba sítě - Jsem na chromu, ale dělá to i na exploreru. Zkoušela jsem restart pc i wifi modemu. V čem by mohl být problém? Dřív to šlo vše na 100%.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co na to rika ISP?

rv*
hodnocení

0x

Doporučuji pro stahování delších souborů používat nějaký download manager, který je schopen (pokud to nezakáže protistrana) při výpadku navázat na přerušené stahování a dokončit ho. Já používám doplněk do firefoxu "DownThemAll".

hodnocení

0x

1) A nemáte už náhodou plný disk? Zkuste vyčistit PC pomocí ccleaneru ve výchozím nastavení.

2) Nemáte nějak nestandartně nastavený antivir? NA VLASTNI NEBEZPECI : Zkuste ho při konci stahování vypnout - každý soubor je totiž před uložením na disk zkontrolován právě antivirem a pokud je tento hodně veliký, mohlo by to mít vliv

3) Jak už bylo zmíneno, pouzivejte download manager.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]