Program nepotřebujete, stačí čtečka karet. Vyndáte kartu z mobilu, strčíte do čtečky a stáhnete.
Myslím, že Nokie po připojení k PC/ntb se zaptají, zda chcete přiúpojit jako velkokapacitní úložiště a když to potvrdíte, pak můžete stahovat naprosto bez problémů.
Lumia běží na Windows takže ji píchneš na kabel a Windows by ji měly vidět automaticky bez problémů. Jestli ne, najdi si na internetu Universal ADB driver. Pak by měl počítač vidět jakýkoli mobil. doplněno 25.05.17 18:23:adbdriver.com/... Píšou že je to driver pro android ale myslím že zabere už jen to, že widle poznají že na konci kabelu něco visí a pak si uvědomí že koukají na Windows zařízení a vyskočí ti okno pro nastavení synchronizace. doplněno 25.05.17 20:11: No co, já se snažil poradit. Na druhou stranu, když si slečna nainstaluje ADB, určitě počítači neublíží a když k ní přijde někdo s "normálním"mobilem a bude chtít přetáhnout něco do počítače, bude jí to aspoň fungovat. Nikdy jsem neměl rád značku nokia a poslední mobilní Widle jsem měl nějaký pětky. Vzdycky když tady někdo chtěl mobil za levný peníz a rádcové mu doporučovali zázrak jménem Lumia, jsem k tomu psal - nekupuj to, je to krám. A tenhle topic mě v mém přesvědčení utvrdil. Mobil bez podpory paměťové karty, který bez instalace doplňkového programu nevidí ani systém od stejného mrkvosoftu na kterém sám funguje tomu teda říkám perla. Posílat si soubory z mobilu do počítače prostřednictvím cloudu když sedím metr od notebooku to je teda výhra.
No já bych doporučil nainstalovat jak do notebooku, tak do lumia Dropbox a zvolit sdílení fotek z mobilu. Když něco vyfotím, tak to mám do pár sekund v dropbox adresáři na všech počítačích, kde nám dropbox nainstalovaný.
Co odpověď to perla, skutečně. Kdo telefon zná ví, že tento nefunguje jako mass storage, nepodporuje žádné paměťové karty a za pomoci ovladačů pro Android Debugging Bridge skutečně fungovat nebude... To co potřebujete se jmenuje Zune a chodívalo to stáhnout ze stránek zune.net, ale jestli je to ještě podporované nevím. Telefon ješťe podporuje cloudové úložiště SkyDrive, nyní Microsoft OneDrive, takže lze k médiím přistupovat i přes tuto službu, je-li využívána.
Tuna je oficiálny program na prepojenie lumie a PC s Windows a Mac.: microsoft.com/... .Program si nainštalujte do PC a potom cez kábel Usb bude prebiehať komunikácia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.