Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám nokia lumia 800 a ráda bych si stáhla program do notebooku,abych mohla přehrát fotky z mobilu do pc děkuji Javorková
1x
Program nepotřebujete, stačí čtečka karet. Vyndáte kartu z mobilu, strčíte do čtečky a stáhnete.
Myslím, že Nokie po připojení k PC/ntb se zaptají, zda chcete přiúpojit jako velkokapacitní úložiště a když to potvrdíte, pak můžete stahovat naprosto bez problémů.
doplněno 25.05.17 18:23: adbdriver.com/...
Píšou že je to driver pro android ale myslím že zabere už jen to, že widle poznají že na konci kabelu něco visí a pak si uvědomí že koukají na Windows zařízení a vyskočí ti okno pro nastavení synchronizace.
doplněno 25.05.17 20:11: No co, já se snažil poradit. Na druhou stranu, když si slečna nainstaluje ADB, určitě počítači neublíží a když k ní přijde někdo s "normálním"mobilem a bude chtít přetáhnout něco do počítače, bude jí to aspoň fungovat. Nikdy jsem neměl rád značku nokia a poslední mobilní Widle jsem měl nějaký pětky. Vzdycky když tady někdo chtěl mobil za levný peníz a rádcové mu doporučovali zázrak jménem Lumia, jsem k tomu psal - nekupuj to, je to krám. A tenhle topic mě v mém přesvědčení utvrdil. Mobil bez podpory paměťové karty, který bez instalace doplňkového programu nevidí ani systém od stejného mrkvosoftu na kterém sám funguje tomu teda říkám perla. Posílat si soubory z mobilu do počítače prostřednictvím cloudu když sedím metr od notebooku to je teda výhra.
0x
Co odpověď to perla, skutečně. Kdo telefon zná ví, že tento nefunguje jako mass storage, nepodporuje žádné paměťové karty a za pomoci ovladačů pro Android Debugging Bridge skutečně fungovat nebude... To co potřebujete se jmenuje Zune a chodívalo to stáhnout ze stránek zune.net, ale jestli je to ještě podporované nevím. Telefon ješťe podporuje cloudové úložiště SkyDrive, nyní Microsoft OneDrive, takže lze k médiím přistupovat i přes tuto službu, je-li využívána.
0x
Tuna je oficiálny program na prepojenie lumie a PC s Windows a Mac.: microsoft.com/... .Program si nainštalujte do PC a potom cez kábel Usb bude prebiehať komunikácia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.