Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké baterie do myši?

Od: lada1® odpovědí: 10 změna:

Poraďte prosím jakou značku baterii do myši-dávám tam AAA,ale chtěl bych poradit jakého výrobce doporučíte?Dívám se na e-shop- tsbohemia.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Velmi záleží na typu myši. Nekupovat svíticí.Takovou jsem měl,baterky žrala. Teď mám 3 roky Logitech. 1xAA alkalická vydrží přes půl roku.

hodnocení

0x

Záleží mj. na typu myši, ale obecně bych bral např. jakékoli alkalické Varty.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, značku bych neřešil, ale hlavně musí být nabíjecí - jinak budete stále vyměňovat (vydrží hodně málo). Zdravím!

doplněno 25.05.17 17:46:

satam - moje zkušenost je taková, že v klávesnici vydrží baterky rok a v myšce 14 dní.

Tak proto jsem mluvil o typu myši. Osobně mám 2 sady Genius, klávesnice + myš, za půl roku používání jsem v obojím měnil 1x baterky. Při cenách dobíjecích baterií a starostech s jejich dobíjením to neřeším, koupím blister se 6 bateriemi za 50,-Kč (alkalické Varty) a mám na rok vystaráno. Ale je to pořád věc názoru;)

hodnocení

Mám teď v myši Vartu a napis made in usa nevěděl jsem,že jsou z usa,děkuji za odpověď Ladislav

Každý máme zkušenost jinou. Mám dvě myši (ne z té sady), které "sežerou" baterky taky za 14 dní. Takže je mám schované do zálohy a ty v té sadě vydrží nejméně 3 - 4 měsíce.

tomas11*
hodnocení

0x

Už asi čtyři roky používám tyto a stále jsou asi k mání , jsem spokojen ,používám je i do holícího strojku a pod.

hitechshop.cz/...

doplněno 25.05.17 21:48:

pro vykuk ,- baterek za tu cenu jsem tenkrát nakoupil 12ks , nabíječku měl univerzální dávno , tak není přeci vůbec problém mít v zásobě stále dostatek nabitých. a je to asi 3,5 roku a všechny běží a drží ok.

vykuk*
hodnocení

0x

Proč se starat o baterky, když to jde po kabelu. Za luxus, se musí platit - za baterky a nervy, když volty ubývaj.

Kašlete na bezdrát a zapojte usb myš a je po starostech.

mopet*
hodnocení

0x
Ano, nekupovat svítící, ale laserovou je sice dražší, ale když do ní koupím kvalitní alkalické baterie funguje klidně rok bez výměny.

rv*
hodnocení

0x

Dobré jsou ty dobíjecí z LIDLu. I kapacita souhlasí, což nebývá běžné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]