Vyjeď si z vlastností počítače tip motherboard - základní desky. Na stránkách výrobce desky support a tam budeš mít vypsané jakou maximální velikost RAM deska zvládne. Ono je sice hezké si najít stejný tip RAM 2x4 MB ale taky se může stát že je deska pak nevidí nebo umí pracovat jen s 2x2. Taky tam budeš mít jaká verze Bios podporuje nejvíc a možná budeš muset dát i update Bios.
Dual channel architecture support up to 8GB by 4 DIMM slots
Supports DDRII 800 / 667 / 533
konkrétní typy ramek jsou také uvedeny v odkazu, jen doklikat...
doplněno 26.05.17 20:38:
v odkazu je tabulka ramek podporovaných základní deskou. Pak je to o štěstí - protože nové stojí třeba litr... starší jsou bez záruky - aukro.cz/...
Já podobné prodával před měsícem-dvěma za 150,- Kč 4GB. Nikdo to nechtěl. Prodáno snad za pár korun...
martindonc*
Já se tomu seznamu nevyznám ale viděl jsem tam 2gb. Můžete mi dát tady odkaz na nějaké 2 gb? Děkuji doplněno 26.05.17 21:45: No to Já vím ale ve význam se v těch číslech. Nějaký odkaz na tu rám a nebo název ať si ji mužů najít. Díky moc
Já vaše dotazy pozoruju už dlouho a zřejmě nad prachama přemýšlíte úplně blbě, když vám není líto je doslova vyhodit. Protože jste vlastně právě vyměnil téměř komplet celý PC, akorát budete mít místo nové rozšiřitelné sestavy starou herku s menším výkonem a bez záruky. Jo, kdyby se měnil jen procesor, to by bylo něco jiného. Schválně si pak spočítejte, kolik to celkem stálo a jestli víc nežli 3 tisícovky, tak jste prodělal. Vzpomeňte si, až budete shánět sestavu na farming simulátor 2018. Ty paměti musí být kompatibilní s deskou, kupte nejlépe s co největším časováním, co seženete a deska dovolí. Obdivuju jlmc za trpělivost, já bych dávno neměl nervy.
martindonc*
Já jsem v pc potřeboval vyměnit cpu, GK, rám, chladič cpu. doplněno 25.05.17 19:52: Jo Jasně farming simulátor 18 bude na Android.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.