Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky k filmu

Od: akym® odpovědí: 4 změna:

Nemáte prosím někdo titulky .srt k filmu od Alex van Warmerdam Zusje? Na titulky.com nejsou, ani jinde

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaris*
hodnocení

2x

Pokavad je nenajdeš tam kde jsi hledal, tak je určitě v češtině nenajdeš.A mimo to Alex van Warmerdam nenatočil žádný film Zusje.Jediný film Zusje(moje sestřička) natočil Holanďan Robert Jan Westdijk .A na tento film jsou na www.opensubtitles.org jsou jen Anglické. Přeložil jsem ti je strojově do Češtiny.Stáhni soubor přílohy a přejmenuj příponu jpg na srt. Pozor na tečku před příponou. Jestli máš ten film tak přejmenuj soubor s titulky stejně jako film a ulož do stejné složky jako film.

Filmografie:

2015 Schneider vs. Bax

2013 Borgman

2009 Poslední dny Emmy/...

2006 Ober

2003 Grimm

1998 Kleine Teun

1996 Šaty

1992 Seveřané

1986 Abel

hodnocení

Díky, ten název Zusje mi vyhodil Uložto.cz se jménem A v. Warmerdam a po shlédnutí půlky filmu mi bylo divný, že to nevypadá na A.v.W. Z té filmografie, co uvádíš, některé mám, co byly na uložto, (viděl jsem Poslední dny Emmy Blankové a zaujal mě autorův styl) a tenhle mezi nimi. jen nevím odkud mám stáhnout soubor přílohy (ty, co jsi přeložil?) – pak už dál vím co s tím. Na subtitles.org jsem taky slídil – nic – a chtějí registraci.

jaris*

pošli mě mail na jariska20 zavináč seznam.cz a já ti je pošlu

doplněno 31.05.17 18:31:

Je tu ještě jeden problém. titulky jsou načasovány na různé délky filmů, takže nemusí časově pasovat.

blk88
hodnocení

0x

dobrý den, je to škoda, že hodně cz titulků se nedá najít anebo nejsou vůbec. onehdy jsem také objevil film, který nebylo možné najít a stáhnout abyl také bez titulků. film je jen v původním jazyku a tak se na něj podívám .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]