Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje počítač

Od: panda* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Nainstaloval jsem na počítač Office 2003 a po nainstalování mně nefunguje spousta programů - skoro všechny počítačové hry, Google earth a další. Pošlete mi prosím někdo postup, jak to opravit? Předem děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obnovit předchozí stav pocitace ze zálohy. Presny postup nenapíšu jsem mimo pc.
Hadam ze office 2003 jste jen stahl a natáhl si tak do pocitace nejakou verbez -.-
doplněno 24.05.17 17:14: Nevim jaky mate windows takze hledejte ve složce nastroje popřípadě ovládací panely
panda*
hodnocení

Ne, office 2003 mám na CD s licencí.

Mám windows XP

isteron

Už viac krát bolo upozorňonované, že XP prestali aktualizovať. Je to dobrý OS, ale aj ja som ho mal dlhý čas. Ale radšej som prešiel na W 10, ešte v čase keď to bolo zdarma. Zrejme ste stiahli nejakú infikovanú inštaláciu.

hodnocení

0x

Tak na tuhle otázku ti musím s lítostí odpovědět, že ti mohu poslat jedině křišťálovou kouli, jestli z ní něco vyčteš.

Ale vážně: Instalace Office 2003 (opravdu jsi instaloval tyhle pra-Officy?) těžko má cokoli společného s tím, co pak nastalo, leda že bys instalačku stáhl z netu a spolu s ní asi tak nákupní tašku různého bordelu a virů.

Základem při všech dotazech tohoto typu je pak uvést pokud možno co nejpřesněji PC sestavu, o které mluvíš a opět co nejpřesněji co vše se s PC dělalo mezi tím, kdy naposled fungoval normálně a tím, kdy jsi zjistil, že některé věci nefungují. Opravdu to byla jen ta instalace Office 2003?

Pokud sis PC "zahnojil", doporučuji sehnat "odhnojovacího" odborníka - ajťáka, který se vyzná v likvidaci malwaru, trojanů, virů a jiné havěti. Jinak zatím tě považuji za laika, pokud tomu tak není, omlouvám se.

remisak*
hodnocení

0x

A co zkusit obnovení systému? Ovládací panely a Obnovení.

panda*
hodnocení

Tam žádné obnovení není.

remisak*
hodnocení

0x

Není patrné jaký Win máte zda XP, 7, 8,1 nebo 10.

panda*
26.05.17 17:46
hodnocení

Xp

remisak*
hodnocení

0x

servispckupka.cz/...

Do kolonky HLEDAT zadat Win XP.

doplněno 27.05.17 09:43: Nabídka Start => Spustit => vložit příkaz: %SystemRoot%system32compmgmt . msc /sOtevřou se "Služby"a zde je nutné nastavit "Službu obnovení systému"na "Automaticky"a tuto službu spustit, případně ji restartovat.
doplněno 27.05.17 09:46:

tipypropc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]