Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Nainstaloval jsem na počítač Office 2003 a po nainstalování mně nefunguje spousta programů - skoro všechny počítačové hry, Google earth a další. Pošlete mi prosím někdo postup, jak to opravit? Předem děkuji
Tak na tuhle otázku ti musím s lítostí odpovědět, že ti mohu poslat jedině křišťálovou kouli, jestli z ní něco vyčteš.
Ale vážně: Instalace Office 2003 (opravdu jsi instaloval tyhle pra-Officy?) těžko má cokoli společného s tím, co pak nastalo, leda že bys instalačku stáhl z netu a spolu s ní asi tak nákupní tašku různého bordelu a virů.
Základem při všech dotazech tohoto typu je pak uvést pokud možno co nejpřesněji PC sestavu, o které mluvíš a opět co nejpřesněji co vše se s PC dělalo mezi tím, kdy naposled fungoval normálně a tím, kdy jsi zjistil, že některé věci nefungují. Opravdu to byla jen ta instalace Office 2003?
Pokud sis PC "zahnojil", doporučuji sehnat "odhnojovacího" odborníka - ajťáka, který se vyzná v likvidaci malwaru, trojanů, virů a jiné havěti. Jinak zatím tě považuji za laika, pokud tomu tak není, omlouvám se.
Do kolonky HLEDAT zadat Win XP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.