Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení externího disku

Od: marta52* odpovědí: 2 změna:

Proč mi nejde ukončit externí disk, počítač hlásí, že existuje program, který ho stále používá, mám ukončit všechny programy, ale nevím jaké. Správce souborů žádny otevřený program nehlásí. Navíc jsem disk zformátovala.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

2x

už jsem to tu psal,ale zmizelo to,tak znova - toto se mi stalo,když jsem se pokoušel rozchodit komunikaci mezi mobilem a pc. comp mobil neviděl. nainstaloval jsem ADB driver a začalo to šlapat,bohužel s touto chybovou hláškou. takže - když jste připojila disk,instalovala jste něco? ovladač? jiný soft? ten by to mohl dělat...

marta52*
hodnocení

zdá se, že zmizely obě rady i moje odpovědi na ně. Já jsem nic neistalovala, jen se ukládaly fotky na Google. Ale disk byl formátovaný, takže se z něj nemohlo ukládat nic. Dnes se chybové hlášení opakovalo u jiného ext. disku, tak jsem zkusila nahrávání fotografií ukončit a pak šel disk zavřít. Tak jsem na to příšla i díky vám. Moc děkuji za radu.

doplněno 23.05.17 19:48:

jak jsem teď zjistila, tak obě odpovědi mmám v mailu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]