Nejste přihlášen/a.
Poraďte, prosím, srozumitelně, jak do svého počítače stáhnout z DVD film s výběrem jazyka zvukového doprovodu a uložit jej ve formátu MP4. Všechny rady a pokusy skončily neúspěchem, stažený film je permanentně v angličtině. Samozřejmě mi stačí pouze čeština. Už nevím, jak dál. Třeba jsem špatně hledal, ale dosud jsem nikde nenašel ani vodítko k řešení tohoto problému. Za jakoukoliv fundovanou radu předem moc děkuji. V případě dalšího neůspěchu bych velmi uvítal, kdyby to někdo po domluvě mohl ověřit na zaslaném inkriminovaném DVD. PepaN.
Bud zkopirovat adresar VIDEO_TS do PC, nebo jech.webz.cz/... a treba zive.cz/... , zive.cz/... je toho vsude mraky.
Děkuji za odpověď, ale to je mi naprosto jasné. Mě jde specielně o stažení filmu s českým zvukem, zvoleným z nabídky jazyků. Tedy jen s jednou z několika zvukových stop, které se nabízejí na tom DVD. Film, který přímo stáhnu jakýmkoliv sw, je v angličtně a netuším, jak se dá změnit na češtinu. Žádná možnost volby jazyka už na staženině není, PepaN.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.