Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu. Flashdisk nepoužívám nijak často, ale cca týden se mi nedaří připojit.
Zasunu (zkusil jsem jich více: 0,5GB, 1GB, 8GB, 16GB - všechny dříve fungovali). Ozve se zvuk připojení zařízení, ale flashdisk se neobjeví v Tento počítač, kam se dříve načetl. Při vytažení se opět ozve zvuk odebrání zařízení.
Máte nějaký nápad?
Děkuji. MK
Dobrý večer. Předpokládám, že v jiných přístrojích je flash funkční... Zkuste tedy pročistit PC, jestli tam není nějaký vadný registr nebo malware nebo tak... často jen tato hloupost pomůže.
Ccleaner
Adwcleaner
Malwarebytes
vše free, pro W10 kompatibilní
mrkněte "nastavení - zařízení - USB" - máte zaškrtnuto oznámení? Zde vpravo je i odkaz na toho správce zařízení požadované kolegou
Zatím jsem nevyřešil - všude se mi zdá se hlásí, ale v "Tento počítač" a Total Comander ho nevidím. Už nevím, čím by to mohlo být. Ještě jsem zkusil externí 1TB disk a ten je přes USB normálně vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.