Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Win 10 - po připojení Flashdisk se neobjeví

Od: houkal® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

prosím o radu. Flashdisk nepoužívám nijak často, ale cca týden se mi nedaří připojit.

Zasunu (zkusil jsem jich více: 0,5GB, 1GB, 8GB, 16GB - všechny dříve fungovali). Ozve se zvuk připojení zařízení, ale flashdisk se neobjeví v Tento počítač, kam se dříve načetl. Při vytažení se opět ozve zvuk odebrání zařízení.

Máte nějaký nápad?

Děkuji. MK

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer. Předpokládám, že v jiných přístrojích je flash funkční... Zkuste tedy pročistit PC, jestli tam není nějaký vadný registr nebo malware nebo tak... často jen tato hloupost pomůže.

Ccleaner

Adwcleaner

Malwarebytes

vše free, pro W10 kompatibilní

doplněno 22.05.17 08:26:

mrkněte "nastavení - zařízení - USB" - máte zaškrtnuto oznámení? Zde vpravo je i odkaz na toho správce zařízení požadované kolegou

hodnocení

Projel jsem přes ccleaner a vyčistil registry (několikrát za sebou), dále Spybot na malware a Avast na viry. Situace stále stejná :(

Nemůže to být nějakou poslední aktualizací WIN?

doplněno 22.05.17 16:59:

Ano, na jiném HW fungují.

hodnocení

0x

Vlož sem prosím screen ze Správce zařízení s připojeným flashdiskem.

22.05.17 17:00
hodnocení

Foto

Win 10 - po připojení Flashdisk se neobjeví
Win 10 - po připojení Flashdisk se neobjeví #2
Win 10 - po připojení Flashdisk se neobjeví #3

hodnocení

Zatím jsem nevyřešil - všude se mi zdá se hlásí, ale v "Tento počítač" a Total Comander ho nevidím. Už nevím, čím by to mohlo být. Ještě jsem zkusil externí 1TB disk a ten je přes USB normálně vidět.

tomas11*

Zkusil bych flaschku nechat v USB a PC vypnout a znovu zapnout. (né jen restart) Už se mi u nějaké flaschky něco podobného dělo..

Přeji zdar.

hodnocení

Díky za radu. Toto by mě nenapadlo, ale pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]