Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast na XP - Ui failed to load

Od: kris odpovědí: 6 změna:

Avast vyžadoval aktualizace a po restartu hlásí Ui failed to load. Na stránkách Avastu přitom tvrdí že by měl běžet i na XP. Nevíte co se mu nelíbí? anebo čím jej nahradit free? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ssss
hodnocení

0x

Mě běží na XP dva. Jeden FREE a ITNTERNET SECURITY. A v pohodě. Na jednom PC všechny záplaty a na druhým jen SP3.

kris
hodnocení

před dnešní aktualizací to běželo normálně. Mám XP pro SP3. Avasta mám cca 8 let a spokojenost, až teď.. Poohlížím se po něčem jiném ale chci free.

hodnocení

0x

Dobrý den. Tak ten Avast zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat. Bude to pár minut a myslím, že to pomůže. Stáhnete ho už s novými aktualizacemi a nemusíte je doinstalovávat, což zřejmě někde udělalo problém.

kris
hodnocení

odinstalace avastcleanerem a nová instalace nepomáhá.

doplněno 21.05.17 10:24:

zkusil jsem rozšíření na plnou zkušební verzi a spadlo to do modré smrti.. tak jsem avasta odinstaloval a jedu bez antivira. Asi budu mít něco špatně v systému, uvidím ..

Pokud máte Windows, tak zapněte Defender. Hodně lidí jede jenom na něj. Já jsem ho vypnul a mám už 9 let Avast. Vlastně máte Windows, teď jsem si znovu přečetl otázku. Ale nevím jestli na XP je Defender.

kris
hodnocení

tak jsem zrušil XP, po průzkumu možností nainstaloval LinuxMint a jsem v .. Nejde přidat vyhledávání pomocí Google, nejdou tiskárny ale v seznamu tiskáren jsou, skener jsem ještě nezkoušel. Na novější winy přejít nemůžu protože mám staré železo a na nové nejsou prostředky. Mám vztek, rada na to asi není, ale aspoň jsem si postěžoval.. :(

děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]