Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodna grafika

Od: martindonc* odpovědí: 13 změna:
Jakou grafiku by ste mi pomohli vybrat do sestavy: deska gigabyte ga-965p-ds4, cpu q6600, zdroj hexa series 400w-jen jeden přídavný 6-pin. Dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

GTX750 - malá spotřeba watů, dostatečný výkon na nové hry ve slabším rozlišení, nehřeje... na ten zdroj doporučuji ! Na bazoši za 1700,- bez potíží, dá se uhádat na 1500,-

doplněno 24.05.17 19:16:

ten poměr GT1030 s GTX 750 nedokážu zadat - jedině se mrknout na parametry třeba zde techpowerup.com/...

Za mne - radši levnější a GTX... pak ji za pár let prodat...

martindonc*
hodnocení

Ale Já ten zdroj mam ve svým starším pc.
chizuru*
Teď vyšla nová GT1030 za 2 tisíce a je něco výkonnější než GTX750 (Verze bez Ti, 1030 je o něco málo méně výkonná než 750Ti). Myslím, že by to mohla být lepší volba
doplněno 24.05.17 18:47:

Nevidím důvod proč by to nemělo jít. PCI-E je universální. Pro demonstrativní účely tady mám GTX 1070 v téměř stejně starém počítači :)
Doporučuji GT 1030 kvůli tomu, že považuji za lepší koupit novou věc než použitou. Nehledě na to že při objednání přes internet jde do 14 dní vrátit a bude mít záruku minimálně 2 roky.

Vhodna grafika
martindonc*
hodnocení

už zase Já jsem vložil už asi 4 nebo 5 otázek všude možne a pokaždé mi někdo nějakou doporučí a pak nějak a pi.. napíše něco jiného a zase nevím nic.

Přece nepředpokládáš, že se tady několik rádců na 100% shodne na jedné grafice? Musíš zapojit i svůj mozek, důkladně si pročíst návrhy a pak se sám rozhodnout.

A abych nezapomněl, taky musíš odfiltrovat zjevně nesmyslné rady*smich*

Já nejsem odborník na grafiky, ale přesto si myslím, že GT1030 na tvém, promiň, dědečkovi chodit nebude. Ale možná se pletu.

martindonc*
hodnocení

Jasně novou grafiku na starý procesor. Ha ha.
martindonc*
hodnocení

Tak co, jakou?
Nejaka pi.. napíše neco jineho? Chceš rady a pak lidem nadavas? :) meh
martindonc*
hodnocení

Nechci gtx1030. Opakuji naco novou grafiku do stare desky a ke starému cpu. Já chci aby to utahlo jen farming simulátor 17 na nějaké střední detaily. Děkuji
chizuru*
jmlc tu doporučil GTX750, což je ani ne tři roky stará karta, takže oproti tomu počítači taky celkem nová. Nevidím v tom problém. Q6600 je pořád ještě použitelný procesor.. Já mám u E6420 rovnou GTX660Ti.
V zadání nebylo zmíněno k čemu ta grafika má být, ale i tak GT1030 je k tomu CPU celkem rozumná. Většina lidí co dělala upgrade s tímto CPU ho používá ve spojení s GTX 750Ti což je ještě výkonnější karta než GT1030.
Co se týče jiných karet, GT730 nesplňuje minimální požadavky, GT740 je na hraně, ale to je stupidní karta (Předevšim svojí cenou) kterou si moc lidí nekupovalo.
Bohužel se nevyznám v kartách od AMD takže žádnou doporučit nemůžu.
Za mně 750/Ti pokud použitou a 1030 pokud novou se zárukou se vším.
martindonc*
hodnocení

Já ji chci na hru farming simulátor 17 (minimální gtx 450) ale Já chci aby tu hru utahla na střední detaily. Dik
martindonc*
hodnocení

No tak uvažuji nat tu gt1030. Jenom se chci zeptat za se nedělají v dvouvetakovym provedení, jestli jo tak mi Prosím dejte odkaz. Díky všem za odpověďi
martindonc*
hodnocení

Co to máš za program na ty teploty a HW. Na tým obrázků

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]