Nejste přihlášen/a.
0x
GTX750 - malá spotřeba watů, dostatečný výkon na nové hry ve slabším rozlišení, nehřeje... na ten zdroj doporučuji ! Na bazoši za 1700,- bez potíží, dá se uhádat na 1500,-
doplněno 24.05.17 19:16:
ten poměr GT1030 s GTX 750 nedokážu zadat - jedině se mrknout na parametry třeba zde techpowerup.com/...
Za mne - radši levnější a GTX... pak ji za pár let prodat...
doplněno 24.05.17 18:47:
Nevidím důvod proč by to nemělo jít. PCI-E je universální. Pro demonstrativní účely tady mám GTX 1070 v téměř stejně starém počítači ![]()
Doporučuji GT 1030 kvůli tomu, že považuji za lepší koupit novou věc než použitou. Nehledě na to že při objednání přes internet jde do 14 dní vrátit a bude mít záruku minimálně 2 roky.

Přece nepředpokládáš, že se tady několik rádců na 100% shodne na jedné grafice? Musíš zapojit i svůj mozek, důkladně si pročíst návrhy a pak se sám rozhodnout.
A abych nezapomněl, taky musíš odfiltrovat zjevně nesmyslné rady
Já nejsem odborník na grafiky, ale přesto si myslím, že GT1030 na tvém, promiň, dědečkovi chodit nebude. Ale možná se pletu.
V zadání nebylo zmíněno k čemu ta grafika má být, ale i tak GT1030 je k tomu CPU celkem rozumná. Většina lidí co dělala upgrade s tímto CPU ho používá ve spojení s GTX 750Ti což je ještě výkonnější karta než GT1030.
Co se týče jiných karet, GT730 nesplňuje minimální požadavky, GT740 je na hraně, ale to je stupidní karta (Předevšim svojí cenou) kterou si moc lidí nekupovalo.
Bohužel se nevyznám v kartách od AMD takže žádnou doporučit nemůžu.
Za mně 750/Ti pokud použitou a 1030 pokud novou se zárukou se vším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.