Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace windows

Od: mira89 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Dnes mi proběhla aktualizace Windows 10. Co vše přinesla aktualizace kromě lepšího zabezpečení počítače proti virum? Aktualizace trvala více jak 1hod. Je to již poslední aktualizace? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Každá aktualizace má své číslo např.1607 a podobně.A pod tím číslem lze najít co obsahuje.

Obvykle na stránkách Microsoftu .

Poslední se netýkala té Velké aktualizace,jak pořád Microsoft slibuje,ale opravdu jen zabezpečení a flash playeru .

Mrkvosoft uvedl že krom běžných bezpečnostních aktualizací , které ucpávají nové a nové díry toho jejich cedníku na viry, zplodí ročně až dvě "výroční " aktualizace. Ty pak budou systému přinášet nové funkce. Vzhledem k tomu, že tvrdí že nemají být žádné další Win 11..12..13 ale pouze neustále vylepšovaná platforma win10 můžeme každého půl roku čekat nové a nové zázraky.
doplněno 20.05.17 18:47: Teda vy můžete čekat. Já mám pomalu ale jistě toho jejich průběžného experimentu dost a vrátím se brzo k nějakém stabilnímu tučňákovi.

1607 není číslo aktualizace, ale číslo tzv. "buildu". Ale i aktualizace mají každá své číslo, které, pokud se nepletu, píšu zpaměti, začíná na KB a šestimístné číslo k tomu.

fran56ris*

Dobře jim tak.

Uvedl jsem to POUZE jako příklad a snad je tazatel schopen si otevřít stránky Microsoftu a umí číst.*cteni*

hodnocení

1x
Urcite to nebude posledni aktualizace , aktualizace probihaji jiz nekolik roku a budou opet probihat nekolik roku , az microsoft ukonci podporu desitek.
Aktualizace zlepsuji stabilitu , rychlost , resi ruzne bugy , ochranu proti virum a hackerum (resi tzv bezpecnostni diry).

A bohužel se některá aktualizace občas nepovede a stabilitu a rychlost zhorší, znemožní činnost některých ovladačů apod. Pak Mrkvosoft vydá doporučení onu aktualizaci neinstalovat a rychle vyrábí novou aktualizaci - záplatu na "záplatu"*smich*

Ale není to nic nepřekonatelného, jen to pár dní plní odborná fóra, pak vyjde na tu aktualizaci opravná aktualizace a za pár dní je klid*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]