Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Initalpage123 vir v pc

Od: mmq* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nejakym zpusobem se mi dostal do pocitace vir ktery pri zapnuti google chrome vyhodi místo nové stranky initalpage123 a navic mi zobrazuje reklamy nahodne a taky se mi nainstalovala mozila firefox. nevite jak se toho zbavit? diky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jako první zkus projet počítač programem MBAM malwarebytes.Kdyby to nepomohlo napiš znova. malwarebytes.com/...

hodnocení

0x

Dobrý den.

Nejprve zkuste dohledat v programech systému, zkuste odinstalovat vše od tohoto distributora.

Pokud nejste středně pokročilým uživatelem, pak bych doporučil ADWCleaner a Antimalwarebytes - free verze - stáhnout, pročistit, vyžaduje restart.

Pokud stále nebude odstraněno, napište.

hodnocení

0x

Jako první použij CCleaner. Ten ti vyčistí minimálně základní a obvykle neškodný "svinčík". Pak použij ADWcleaner a/nebo MalwareBytes Antimalware. Dle mých zkušeností s podobnými vlezlými programy (není to vir, kdyby to byl klasický vir, teprve pal by ses divil) tento postup minmálně v 95% případů funguje.

iz*
hodnocení

0x

K odstranění už odpovědi máte, já jen k Firefoxu → ten se Vám nenainstaloval sám, musel jste ho nainstalovat Vy nebo někdo, kdo PC užívá spolu s Vámi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]