Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nejakym zpusobem se mi dostal do pocitace vir ktery pri zapnuti google chrome vyhodi místo nové stranky initalpage123 a navic mi zobrazuje reklamy nahodne a taky se mi nainstalovala mozila firefox. nevite jak se toho zbavit? diky moc
Dobrý den.
Nejprve zkuste dohledat v programech systému, zkuste odinstalovat vše od tohoto distributora.
Pokud nejste středně pokročilým uživatelem, pak bych doporučil ADWCleaner a Antimalwarebytes - free verze - stáhnout, pročistit, vyžaduje restart.
Pokud stále nebude odstraněno, napište.
Jako první použij CCleaner. Ten ti vyčistí minimálně základní a obvykle neškodný "svinčík". Pak použij ADWcleaner a/nebo MalwareBytes Antimalware. Dle mých zkušeností s podobnými vlezlými programy (není to vir, kdyby to byl klasický vir, teprve pal by ses divil) tento postup minmálně v 95% případů funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.