Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který win 7 64bit je nejlepší na hry

Od: lukas96 odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěl jsem se zeptat možná je to blbá otázka ale zajímalo by mě která verze windows 7 64bit je nejlepší na hry . děkuji za odpověd

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

OS v PC o hrách nerozhoduje.O tom rozhoduje hardware počítače.Čím výkonnější, tím lepší, že jo?

OS je pro hry rovněž důležitý z mnoha důvodů. Jako hlavní uvedu, že mnoho her, psaných pro W7 většinou ještě funguje ve W8, ale už nemusí fungovat ve W10. A obráceně je situace ještě horší. Nové hry, psané pro W10 a využívající DirectX 12 pod W7 a W8 vůbec nepojedou.

Ovšem z hlediska her je vcelku nepodstatné, jestli máš W7 Home Basic nebo W7 Profesional, popř. Ultimate.

jofa*

U windows 7/ 64 Profesionál, lze použít vice paměti RAM. U W7/64 Home maximálně 16 GB.

mrx

A řekni kolik % lidí má větší RAM než 16GB

chizuru*
Já mám :)
Ale nikdo jiný koho znám nemá
Každopádně momentálně na hry stačí krásně 16GB
A jak už bylo zodpovězeno, Home/Premiuim/Ultimate by nemělo mít žádný vliv na výkon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]