Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet pod dozorem

Od: marky2006* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Může mě někdo poradit jak dohlednout na deti které chodí na internet?Jak být jediným spravcem počítačů a tabletů?Abych o všem věděla?Mám windows 10.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

existují programy - rodičovská kontrola... trochu to otravuje heslem,... ale dá se otestovat a případně relativně levně koupit...

něco je v základu W10 - technet.idnes.cz/...

ale pro znalé bych doporučil ještě zakázat boot z jiných médií než HDD a zaheslovat BIOS.

Doporučil bych asi parentalcontrol.eset.com/... nebo další firmy nabízející k antiviru tuto službu

hodnocení

1x

Pokud děti vědí, jak děsně to na světě vypadá, tak budou brát všechno s rezervou a nemusíte mít nad nimi dohled. Jak já říkám, děti se nevychovávají příkazy a zákazy, ale postojem rodičů - kolikrát se i sama divím, jak to funguje. Najděte si stránky pronaladu.cz a změní se vám život.

jedubaba*

Stejně nikdy nebudete vědět o všem. To byste musela mít děti neustále přivázané k zápěstí.

hodnocení

0x

Prosím Vás,nebudte naivní,každý program na sledování dětí se dá lehce oblafnout.Daleko lépe uděláte dětem nic nezakazovat,a když už se teda budou dívat na ty "divný" věci,tak jim to spíš v klidu vysvětlete.Raději se soustředte na placený antivir,protože děcka klikají na všechno a comp zaneřádí,doporučuji nejlepší kASPERSKY.No a pak jděte do cache www prohlížeče a tam máte všechny adresy,co děti navštívili.

iz*
hodnocení

0x

Mně se vyplatilo dceři vysvětlit, že (a proč) nemá klikat na všechno, co je a co není bezpečné. Přijde mi to mnohem lepší než jakákoliv "rodičovská kontrola".

Podle mne je velký rozdíl v tom, co děti (ne)dělají vědomě, protože to tak chtějí ony samy, a tím, co nedělají, protože jim to někdo zakázal nebo nedovolil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]