Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat SMS do Vodafone zdarma?

Od: jasan® odpovědí: 16 změna:

Chtěl bych posílat z PC sms do Vodafonu zdarma,ale nemohu najit žádnou stránku odkud by to šlo. Poradí mi někdo jak by to šlo? Díky za rady a hezký den

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Zkuste to z této stránky.

gosmsgo.cz/...

hodnocení

super, tady to jde děkuji

16.05.17 13:16

Není zač.

Myslím ale že gosms má nějaké denní limity do Vodafone. Už se mi několikrát stalo ze večer zpráva neodešla. Jestli ti jde o posílání na jedno konkrétní číslo, může si v samoobsluze vodafone aktivovat vodafonemail. Na ten pak z jakéhokoli jiného mailu můžeš nastavit filtr : když je odesílatel (Já ), přeposlat na Vodafone mail. Přeposlání v maximální délce dvou SMS pak dojde na mobil.

Já děkuji také. *pusa*

111®
hodnocení

0x
hodnocení

www.esemes.cz bohužel zde sms nejde odeslat-děkuji

mp*
hodnocení

0x

Nevím jestli to funguje pro každého. Ale mám taky mail na centrum.cz a tam se mě nabízí SMS zdarma. Můžete zkusit se zaregistrovat. Bez záruky.

A ty to na centru používáš? Podmínkou bezplatnosti používání bylo nějaké shromažďování kreditu tím, že ti odpovědi na takto odeslané zprávy musí chodit zase na centrum jinak se to vyčerpá pár zkušebních SMS a musíš si u nich koupit kredit. Aspoň to tak bývalo když tuhle službu zaváděli. Musím jim ale přičíst k dobru že notifikace došlých mailů na Vodafone ještě pořád chodí.
mnd®

Přes centrum.cz normálně používám a když vyčerpám,tak není problém si založit nový e-mail a jedu dál.Žádný problém.

hodnocení

0x

http://smskoid.cz/ , akorat ma uz nekdy vybrano

hodnocení

0x

Myslím,že Vodafone tuto službu nedávno zrušil.

Ale slibovali, že ji nahradí! *sok*

alenka*

je třeba aby je zaurgovalo více lídí a chtěli jednat s vedením pak by stím neco urcite udelali, je treba jim volat na zakaznicke linky a dotazovat se nebo primo emaili na jejich hlavni středisko

mnd®

Od: alenka dnes 07:13 --- alenko vstávat. Dnes je 13.6.2018 !

alenka*

Co to znamená? píši z mobilku. Právě že dosud službu nezavedli tak je třeba se oto zajimat a dotazovat se jinak ji nedají a mě se nechce měnit číslo aby mě mohly odesílat sms na jiného operátora víš :) Zdeni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]