Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal - peníze přišly, ale nemůžu je vybrat

Od: droidd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Na paypal účet mi přišlo 400 USD z jiného účtu, ale v kolonce "wallet" mám balance 0,00. V detailu přijaté platby je kolonka Return shipping refunds s hláškou This transaction isn´t eligible for a shipping refund. V minulosti proběhla platba PayPal -> "ÚČET" s částkou 400 USD a nyní pouze naopak. Současně s touto platbou přisli dodatečné peníze, které jsem však bez problémů vybral.

Máte s tímto někdo zkušenosti?

PayPal - peníze přišly, ale nemůžu je vybrat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

"This transaction isn´t eligible for a shipping refund" - volně "Tato transakce není oprávněná pro vrácení poštovného."

Takže klikněte na See Terms vlevo dole a měl byste se dozvědět více.

droidd
hodnocení

Pořád nechápu co má společného převod peněz z účtu na účet a "poštovné". O žádný fyzický předmět se zde skutečně nejedná. V kolonce see more jsou pouze podmínky, za kterých je možné platbu vracet. Já ji však nepotřebuji vracet když už ji vidím v aktivitách účtu.

Zkusím to pochopit tak, že PayPal z různých důvodů (hlavně těch, které nejsou v jejich prospěch) nepovoluje vracení peněz přes svůj účet, pokud je to spojeno s jejich zpětnou výplatou. Patrně je budete moci použít k uhrazení dalšího nákupu. Pro detaily musíte kontaktovat PayPal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]