Nejste přihlášen/a.
Zdravím a potřebuji poradit. Stáhl jsem FreeRapid 0.9u4 a při instalaci chce Javu.Problém je v tom, že u OS W10x64 nepodporují prohlížeče Javu obecně (snad s vyjímkou Exploreru)Při instalaci přes Explorer to zase hlásí ...může poškodit...Tak se ptám, jestli jde vůbec Javu instalovat bez nějakých následných problémů a případně jaký obdobný program na stahování používat místo FR?
Díky za info.Nainstaloval jsem a zdá se, že funguje.Asi jen držkoval antivir. Jinak mám W10 legální.Ještě dotaz, nechce to brát ČT.To je standartní?
Tak jsem to trochu vyzkoušel a zjistil jsem, že živé vysílání nejde pomocí FRD stáhnout. Neumí to ani YTD od pepaka, který umí opravdu hodně. Pořady z archivu ČT, kde najdeš SKORO vše, co vysílali, jdou stáhnout bez problémů.
Díky za pomoc. Jak píšeš, živé vysílání je - . Z těch jejich archivů to jde bez problémů. Existuje vůbec něco na stahování živě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.