Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka notebooku?

Od: malejdawe® odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem,

nedávno si manželka pořídila starší notebook HP pavilion dv6. V pátek na něm byla a vypnula ho večer normálně přes Start - vypnout. V neděli přejela domů a chtěla ho zapnout ale prostě nenaskočí, notebook vypadá že jede protože větrák na procesoru jede a HDD se taky točí... Přikládám i video co jsem našel na youtube, je to přesně ten případ co nám to dělá.

Jestli by měl někdo radu prosím o jakékoli info.

Díky všem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj. Kdyz jsem posledně rozebiral notas kvuli čištění klávesnice tak po opětovném složení jsem se dostal do stejné situace. Co bych mohl poradit je vytáhnout baterii a podivat se jestli se neuvolnila ze slotu grafická karta. Na mem toshiba notebooku je docela spatne uložena a po vetsim otřesu se uvolní. Melo by se k ni dostat lehce na mem typu stačil 1 sroubek. Za pokus nic nedas.
doplněno 15.05.17 12:46: Jen doplním ze jsem to video nevidel jsem na telefonu, ale pokud tam je stav ze se notebook zapne, ale je jen černá obrazovka mohlo by pomoct to co jsem psal.
doplněno 15.05.17 12:49: Meh.. ne grafická karta ale ramka. X)

hodnocení

0x

Dobrý večer,zkoušeli jste ho opakovaně vypnout a opět zapnout?Mám stejný notebook a někdy až na dvacátý pokus naběhne.Je prý v háji grafika a nevyplatí se to opravovat.mamina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]