Nejste přihlášen/a.
zdravím mám problém ve hře CS:GO týká se to jen téhle hry když hýbu s myší a pak přestanu postava se mi ihned nezastaví a otáčí se ještě chvilku dál reinstal hry nepomohl reinstal nastavení taky ne dělaá mi to jen csko prosím poraďte díky...
0x
konfigurace PC chybí - předpokládám, že máte minimum nebo ani to ne... myš standardní? Grafika je asi zásadní problém... zkuste popsat celou PC sestavu nebo zkuste přes program SPECCY
0x
Můžete zkusit si otevřít Správce Úloh (Ctrl + Alt + Del) a přepnout na kartu Výkon, spustit hru a dojít do stavu kdy to blbne. Hru minimalizovat a zkontrollovat ty grafy jestli není třeba procesor přetížený.
A nebo snížit grafický detail v nastavení hry, třeba nestíhá. A nebo zkusit si půjčit jinou myš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.