Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat domenu?

Od: yourlady* odpovědí: 4 změna:
Ahoj,mam hodne prestizni domenu,chci ji prodat.Webtrh ma drahy poplatek za inzerat,pokud se to tedy nezmenilo.Kde ji mohu jeste nabidnout?Kde take nabidnout k odkupu hotove vydelecne webovky generujici zisk?Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nezlobte se na mne, ale dát za inzerát ohledně prodeje domény 9 Kč a prodeje webu 49 Kč mi jako přehnané ceny nepřijde. Navíc si nedovedu představit, kde jinde byste s takto specializovanou nabídkou mohl uspět...

yourlady*

Z webtrhu mi psali.,ze na mnou pozadovany typ vystaveni inzeratu chteji pres sest tisic.Ptam se VYSLOVNE na DALSI MOZNOSTI PRODEJE MIMO WEBTRH.Existuje odborne firmy na prodej domen a hotovych projektu,ptam se na zkusenost.Na Webtrhu jsme,mimochodem,inzerovali loni nejake domeny a sluzby,a jak je tam pretlak nabidek,Webtrh uz neni co byval a hur se tam prodava.Proto se ptam VYSLOVNE na JINE MOZNOSTI mimo Webtrh.Jak pisete o specializovane nabidce:asi jste trochu mimo misu,domena nebo hotovy web jsou dnes BEZNY produkt,nevidim v tom nic uzkoprofiloveho,domeny a weby se nabizeji na Aukru,v online bazarech atd.,jsou beznou soucasti zivotaJde mi o praktickou zkusenost nekoho,kdo domeny,weby atd.prodal a neco o tom z praxe vi .Dekuji

iz*

Máte pravdu, Webtrh už není, co býval. Cenu jsem našla v jejich ceníku... Asi záleží na tom, kdo se kde pohybuje. Doména ani web nejsou nic úzkoprofilového (tedy něco, po čem by byla poptávka, ale nebylo to k sehnání). Je to spíše naopak. Domény ani weby nemají tolik potenciálních zájemců o koupi. Proto mi i přes Vaše výhrady přijde Webtrh pro tento účel nejlepší. Ale třeba najdete něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]