Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem počítačový laik a tak bych rád chtěl vědět Váš názor. Chci si koupit notebook na vysokou školu a nevím, jaká značka by byla nejvhodnější. Uvažoval jsem na HP, ale neví.
Děkuju moc
Já bych notebook nevybírala podle značky ani podle vysoké školy, ale podle toho, co od něj budu chtít. Zkuste si do vyhledávače zadat své požadavky a z následné nabídky teprve vybírejte (tam už můžete přihlížet i ke značkám).
Jiné nároky jsou na kancelářské aplikace, jiné na sledování filmů nebo surfování, nejnáročnější bývají hry.
Ahoj,tak jedině od firmy HP,zde máte vždy záruku kvality,ostatní je všechno "čína".A specifikace -karta jedině od ati -integrovaná,bez cd mechaniky,jedině ssd hardisk,ram aspon 8gb,windows jenom win7 - 64b,matný monitor,procesor jedině intel,aspon jeden port usb 3.0,maximální výdrž na baterii.Tuto kombinaci mám po mnoha pokusech odzkoušenu,velice doporučuji.Pak budete spokojen.
Kvalitní značky notebooků prověřené trhem jsou třeba HP, Dell, Lenovo.
HP mají velký rozsah modelů, zpracování a materiály dostačující, návrh šasi s HW kompaktní. Ovšem nedostanete víc, než si zaplatíte.
Dell se vyznačuji kvalitou zpracování, mají vlastní knowhow, potrpí si na dobré jméno. I tady bych hledal kvalitu a výdrž. Ta kvalita je IMHO za hranicí ceny.
Pokud má NB přežít i nějaký ten pád, že zasednutí a ťukance v autobuse, doporučuji Lenovo ThinkPad. Co ten vydrží, to je neskutečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.