Nejste přihlášen/a.
Dobý den,
chtěl bych Vás požádat o radu. Mám tablet s androidem 5.1. Nainstaloval jsem si aplikaci Mapy.cz ale po nějaké době ji smazal. Nyní bych si ji chtěl nainstalovat znovu ale v google store mi to píše, že přístroj není kompatibilní s aplikací ale na stránkách Seznamu.cz (autora aplikace) se píše, že je vyžadován android 4.0 a vyšší. Nevěděli byste jak mi poradit?
Předem děkuji za odpověď
To už se mi také párkrát stalo sice s jiným druhem aplikace ale stalo. A řekl bych že to bude spíše nepodporovaným modelem zařízení. No podle mně jsou tu dvě možnosti:
1) Napište na podporu seznamu která se stará o aplikace (řekl bych že tam takový druh bude) a napiš jim tvůj problém i s modelem svého zařízení
Nebo:
2) sežeňte si tu aplikaci z jiného zdroje než google play ( Ale pozor je tu určitá šance že aplikace může být infikovaná nebo jinak nebezpečná) a popřípadě si sežeňte starší verzi
Nebo:
3) (pouze pokud vlastníte ještě jedno zařízení na kterém vám aplikace jede) tak si tu aplikaci si můžete přeposlat a zkusit zda vám pojede (mohu poskytnout návod)
Tak přeposlat to šlo ve starších androidech rovnou ze systému ale v novějších to je již zablokované ale tam to jde obejít, myslím si že existují nějaké aplikace které umí jinou aplikaci zálohovat a pak ji můžete přeposlat za mně rozhodně nejlepší CleanMaster, je zdarma na obchodu play a zde se dá aplikace zálohovat následovně:
1. Otevřít aplikaci> (úplně dole) Tools> App Manager> zde uvidíte své nainstalované aplikace> kliknout na požadovanou aplikaci> (modry text) Back up installation package> vyskočí vám okno že je vše hotovo a složka ve které je záloha uložena> dáte ok
2. otevřete Moje Soubory> Paměť zařízení> cleanmaster> backup> zde najdete svoji zálohu (.apk soubor)
tu pak odešlete do cílového zařízení přes Bluetooth nebo wifi direct nebo ji přesuňte do pc a potom do cílového zařízení> spusťe aplikaci (Pokud nemáte tak musíte povolit instalaci z neznámých zdrojů na což vás přesměruje samo zařízení až se ji pokusíte spustit)
Aplikace se Buď nainstaluje a vše pojede nebo vám to napíše že aplikaci nelze nainstalovat a v tom případě už musíte sehnat starší verzi nebo napsat na seznam
Pokud něco není jasné tak klidně popíšu jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.