Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v programu www.google.cz/maps je možnost si označit některá místa, podniky, restaurace atd. žlutou hvězdičkou. Dnes, když chci zrušit některé uložené označení, mi to nejde. Když si odhlásím Google účet, zmizí i ostatní hvězdičky. Něco dělám špatně. Poradíte?
Už jsem tam dlouho nebyl, ale předpokládám že jde o aplikaci Moje mapy. Chce to pročíst nápovědu. Pokud si vzpomínám, máte možnost mít map kolik chcete. Po přihlášení si buď vyberete mapu ze seznamu vámi již vytvořených map, nebo si vytvoříte novou mapu. Váš případ je zřejmě ten, že se vám hned načte ta jediná mapa co tam máte a do té všechno kreslíte. Dále máte možnost vytvářet vrstvy či jak tomu říkají. Například na mapu barevně zakreslíte oblasti, které vás zajímají do vrstvy "Naše objekty"; do vrstvy "Cesta k nám", nakreslíte trasy, jak se k vám dostat; do vrstvy "Ikony", vložíte značky či symboly. Při kreslení do vrstev pak přepínáte mezi vrstvami a při prohlížení mapy máte možnost některé vrstvy skrýt. Získáte tak větší přejlednost mapách nejen při kreslení, ale i prohlížení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.