Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč opera

Od: jarojetu® odpovědí: 4 změna:

Mám prohlížeč opera a nyní nabízejí stáhnutí nové Opery integrovaná VPN. Je prý rychlejší atd. Co to je? Mám to stáhnout, nebo nechat to co mám Opera 45. stačí, je pravda, že je poslední dobou pomalejší, ale nechci opět něco stáhnout abych se potom nedivila. Pora´dte. díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

peyrac
hodnocení

2x

VPN znamená virtual private network, česky virtuální soukromá síť. Umožňuje vytvořit vlastní soukromou firemní, ale i domácí síť, v podstatě oddělenou od ostatních sítí, takže pocit soukromí je takřka dokonalý. Více nejdete na internetu.

Posuďte sama, zda vám integrovaná VPN v prohlížeči k něčemu bude, rychlost prohlížeče to podle mě neovlivní. Mám též Operu 45 jeko hlavní prohlížeč a běžné aktualizace instaluji, ale do této bych asi honem nešel, nepotřebuji ji.

hodnocení

Děkuji, to je velmi dobrá odpověď, vždy mii jde o to abych si nnenaběhla, špatnou istalací. Jsem inv. důch. a nehodlám si ještě více zpomalit PC. Stačí mi tato opera, ale někdo má názor, že google chrome je lepší. jednou jsem to zkusila, zasekával se abyl pro mne nějaký zbrklý. díky.

Já používám prohlížeč Firefox 49, mám v tom otevřeno asi tak 500 stránek najednou, tak 2x za týden se sekne, tak musím restartovat. Když otevřu například mapy.cz nebo maps.google.com tak jede pomaleji než Chrome. Hrozně pomalu potom při prohlížení ulic/silnic v 3D pohledu (Panorama/Google Street View). Takže na toto se mi ten Chrome hodí. Operu skoro nepoužívám. Zřídka kdy.

iz*

Ono i dost záleží na tom, jaké stránky navštěvujete. Některé se lépe (rychleji) načítají v jednom prohlížeči, jiné stránky v druhém... (Podle mne není žádný prohlížeč nejlepší.)

Já používám tři prohlížeče, Operu mám v poslední "klasické verzi. U Opery je problém v tom, že ji ne všichni tvůrci a/nebo provozovatelé webů podporují (některé weby se v Opeře nezobrazují korektně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]