Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará hra na MS DOS 1988-1992?

Od: jill147 odpovědí: 8 změna:

Poradíte s názvem hry na MS DOS, pravděpodobně z let 1988 a 1992 (možno dřívější, pozdější ne), moc si toho nepamatuji, ale vím, že se začínalo tím, že se musel najít vypínač na rozsvícení a pomocí páček se otvírali zábrany, aby se dalo jít dál a prostředí bylo šedé. Ostatní oblíbené hry jsem našla, ale tuto se mi najít nedaří. Předem díky

doplněno 11.05.17 21:29:

Tak už jsem ji našla, je barevnější než si pamatuji a jmenuje se Crystal Caves

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si pamatuju starou DOS-ovou hru Lost Wikings.

Ale nevím co by pasovalo do roků 1988 až 1992. To jsou roky na přelomu režimů a to byly počítače pouze ve fabrikách a možná ve školách. Ti šťastnější měli nějaké Atari nebo ZX Spektrum.

jill147
hodnocení

My měli počítač později s prvními Windows, ale byly tam v DOSu hry z těchto let (alespoň ty, které jsem dohledala) např, Duck Tales, Dave, Chicago 90, Prehistorik ... našla jsem všechny až na tu nejoblíbenější.

hodnocení

0x

Moje nejoblíbenější hra v MS-DOS byla Abuse a hrál jsem to někdy kolem roku 1996. Když jsem to hrál poprvé tak jsem u toho ztrávil celou noc než jsem to celé dohrál až na konec, ale na nejlehčí obtížnost :)

hodnocení

0x
Na hru The legend of kyrandia stejne nic nema.. :D

Pamatuji, ale tento typ her mě nebavil.

doplněno 13.05.17 12:14:

Hrál jsem hru se stíhačkama myslím že to bylo F14 či F15 nebo tak nějak. S dnešními hrama jako WarThunder se to nemůže srovnávat.

Legend of Kyrandia byla opravdu legenda. Z te doby bylo jeste na PC vynikajici UFO, X-COM, Jagged Alliance, NHL 93, Fifa 94, co si tak pamatuji...no a pak 3D strilecky Doom, predtim Wolf3D, Duke Nukem, Blood, Shadow samurai,...to byly casy:)

jabraka*
hodnocení

0x

Řadu takovýchto her mám nahráno na kazetách pro Sinclear.Jsem ochoten je zaslat,za minimální cenu za prázdné kazety.Je pro vin potřeba emulátor.Jsem na vnitřní poště.

JABRAKA

nickys

pro Sinclair ;)

Starý pán sir Clive by neměl radost*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]