Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat vypalovačku SATA

Od: tomau odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem si vypalovačku DVD - Asus DRW-1814BLT a v bláhové naději že to bude jednoduché jsem si ji nechal poslat.Teď mám problém, jak ji vlastně nainstalovat a připojit k desce.Deska samozřejmě SATA konektory má a napájení je taky OK ale myslel jsem si, že si vypalvačku při spuštění PC sam najde jako v případě IDE.To jsem se spletl a nevím co s tím?Může mi někdo pomoci/poradit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chtělo by to od tebe nějakou konfiguraci,protože jinak si jí windows většinou sám anjde...

tomau
hodnocení

Radíš dobře ale já tomu moc nerozumím a nevím co tím myslíš?

hodnocení

0x

Většinou si jí windowsy dokážou najít a nainstalovat samy,najde ti jí např.nero?

tomau
hodnocení

Momentálně ji mám odpojenou když mi to připojení neukázal ani Everest ani v systemu-správce hardveru tak jsem ji odpojil.Myslí že bude někde problém v biosu?

stirek*

Mrkni do biosu, jak ji máš nastavenou, jestli na ide nebo sata...

tomau
hodnocení

Problém je to, že neumím anglicky a v biosu se raději moc nehrabu, hlavně s toho důvodu.Celej problém asi v pondělí přenechám na odborníky v PC prodejně, mám v Pc další drobný chyby, tak at to vyřeší najednou s vyčištěním PC od havěti atd. Díky všem za odpovědi.Zdravím*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]