Nejste přihlášen/a.
zdravim koupil jsem nový router. připojil jsem hodo elektriky a hned jsem se připojil aniž bych musel dávat heslo čili mi to na notasu píše že jsem připojen k nezabezpečené síti. Mohu si to někde sám zaheslovat? Díky
Po přihlášení to chce změnit heslo a taky by to chtělo spustit na notebooku program vistumbler, zjistit na kterých kanálech jsou okolní wifi a zvolit nějaký co nejvolnější. Uvědomuješ si, že domést router domu, zapojit a nic nenastavovat může taky znamenat, že někomu zarušíš jeho síť a kvůli tobě mu pak bude zlobit wifi?
To ses připojil ( ale bez Tvého nového routeru) pomocí bezdrátového adaptéru v notebooku k nějaké cizí nezabezpečené síti, která nevyžaduje heslo. Bude ale asi mít slabý signál, takže připojení Ti bude padat a nebude to mít valné ceny. Ty musíš využít signál, který si platíš a který je zaveden koaxiálem do Tvého nového routeru. Musíš router připojit k notebooku kabelem a zadat adresu routeru, jak píše rádce výše. Zadáš jméno "admin" a heslo poprvé také "admin" a mělo by se Ti otevřít nastavení routeru. Dál to není moc jednoduché, nejlepší, kdyby Ti s tím někdo na místě pomohl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.