Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení wi-fi

Od: jark odpovědí: 6 změna:

zdravim koupil jsem nový router. připojil jsem hodo elektriky a hned jsem se připojil aniž bych musel dávat heslo čili mi to na notasu píše že jsem připojen k nezabezpečené síti. Mohu si to někde sám zaheslovat? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, ale bez názvu routeru to bude těžké věštění. K tomu není návod?

jark
hodnocení

router se jmenuje Tenda v návodu vubec nic neni

hodnocení

0x

Přihlaš se do routeru. Do adresního řádku vyhledávače napiš 192.168.0.1 a přihlašovací heslo zkus admin . Měl by ses dostat do nastavení. Nebo tu adresu pohledej na netu.

hodnocení

0x

Připsat typ už tolik práce nedá, je to tento?

starnet.cz/...

hodnocení

0x

Po přihlášení to chce změnit heslo a taky by to chtělo spustit na notebooku program vistumbler, zjistit na kterých kanálech jsou okolní wifi a zvolit nějaký co nejvolnější. Uvědomuješ si, že domést router domu, zapojit a nic nenastavovat může taky znamenat, že někomu zarušíš jeho síť a kvůli tobě mu pak bude zlobit wifi?

hodnocení

0x

To ses připojil ( ale bez Tvého nového routeru) pomocí bezdrátového adaptéru v notebooku k nějaké cizí nezabezpečené síti, která nevyžaduje heslo. Bude ale asi mít slabý signál, takže připojení Ti bude padat a nebude to mít valné ceny. Ty musíš využít signál, který si platíš a který je zaveden koaxiálem do Tvého nového routeru. Musíš router připojit k notebooku kabelem a zadat adresu routeru, jak píše rádce výše. Zadáš jméno "admin" a heslo poprvé také "admin" a mělo by se Ti otevřít nastavení routeru. Dál to není moc jednoduché, nejlepší, kdyby Ti s tím někdo na místě pomohl*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]