Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím o pomoc nahrávání z mobilu do počítače .Jedná se o fotky.Při zasunutí usb z mobilu do compu se mi neobjeví další já nevím jak to napsat jako disk ,třeba G...abych mohl stáhnout fotky z mobilu do compu.Děkuji.
V Ovládacích panelech se v sekci Tiskárny a zařízení má objevit co se připojilo do USB.Pokud je tam žlutý výkřičník, tak je potřeba z netu stáhnout ovladače pro daný typ telefonu.
I když jsem se poslední dobou s tím nesetkal.Není to nějaký " ťaman"?
asi do včerejška propojení fungovalo v pohodě a není to ťaman,ale aligator dual sim android normáně zakoupený na alza.cz.
Zeptám se možná blbě (nicméně odpověď tu nevyčtu), ale restart pc a restart telefonu jsi zkoušel? Fotky jsou na paměťovce v telefonu normálně čitelný? Jestli ti neodešla karta. Zkusit taky po restartu můžeš jiné usb, jiný kabel, jestli máš a případně jiné pc a hned uvidíš kde je problém. Ono ze slova nejde opravdu nelze určit konkrétní problém. Leda bys mrknul třeba do správce zařízení, jestli tam je něco vidět atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.