Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat před několika lety jsem byl na dovolené a fotky které jsem z této dovolené měl jsem měl v pc, ale bihužel jsem byl nucen přeinstalovat windows, je nějaká možnost, že by tyto fotky nebyly smazány při formátování disku, popř program který toto dokáže obnovit v PC jsem používal na obnovu fotek z SD karet program RECUVA, je něco lepšího než tento?
Záleží, kde fotky na disku byly...byl disk rozdělen na oddíly? Byl disk sformátován celý? nebo jen oddíl s Win? Rychlým formátováním? Byl disk přepsán delším používáním? Podle toho můžeme čekat výsledek...Kolega ajťák řešil podobný problém ve firmě (pracovní data a grafy) a stálo ho to 15 000,-, a to neobnovili celý disk...
A formátována byla jen část s Win?
ano byl
ano byl rozdělený, tak předpokládám že ne vše by se dalo obnovit
programů jsou spousty, nejvíc vám slíbí ty placené. Recuva free je naprosto dostačující a co nenajde, to už tam není. Jelikož došlo k přepsání disku novou instalací a disk byl dál měněn... při troše štěstí tam něco najdete, něco bude přepsáno, něco bude "nalezeno" ale nebude použitelné ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.