Dobrý den, asi v srpnu budu dávat naformátovat přez jednu stránku texty na knihu. Má to být naformátovaný na A5 a v pdf. Problém je že já v Pc ubec PDF nemam. Tak se ptám zdali to bude vadit. Když oni my to pošlou ve formátu který nemam v Pc. Já budu odesílat ve Wordu 2017. Děkuji
No pokud jsem správně pochopil o co jde, ale nejsem si tím tedy moc jistej. Tak pokud to dostaneš v PDF a nebudeš na to mít v kompu program, nic si nepřečteš. Ovšem není sebemenší problém si vhodný program nainstalovat. Každej slušně vychovanej kancelářský program to taky umí převést do PDF.
pepa0
No nevim jakej program si mam stáhnout skoušim na Uložto ale nevim co přesně. Já to v PDF budu posílat nakladatelství šuplík.cz
Jestli správně rozumím, požaduje po Vás ta stránka (nebo vydavatelství) dodání textu ve formátu PDF a velikost stránky A5.
Např. LibreOffice "umí" přímý export do PDF. Napište text, velikost stránky nastavte A5, uložte dokument jako ODT nebo DOC (pro případ budoucí editace). Nakonec vyexportujte do PDF.
PS:
Co míníte tím "a mam v záloze ještě jeden z Mircosoftu za 68,- Kč"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.