Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spyboot, Malware, free download

Od: wydra® odpovědí: 5 změna:

Poradite mi prosim nejaky free ke stazeni? Nemuzu najit pouzitelny. Lakaji na free a neni to pravda. Potrebuju nutne vycistit PC. Pokud pomuzete, dekuji a odmenim! :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sice ti moc nerozumím, ale používám 2 prográmky, které jsou free, a to ADWCleaner Malwarebytes Anti Malware. V kombinaci s CCleanerem si vůbec nestěžuji.

hodnocení

Vyzkousim, zatim dekuji

asi jsem se blbe vyjadrila, ale potrebuji veskery skodlivy hmyz vysosat z PC :)

Spybot jsem napsala omylem spatne, opravuji!

hodnocení

Dekuji ti!

Lepsi nez jsem mela u sebe.

Pomohlo velmi, ale nevim co s FB. Na otazku mi nidko neumi odpovedet. Nevedel bys?

poradte.cz/...

A kde ve tvém dotazu padlo něco o FB? Na Spyware je nejlepší Spybot, ten můžeš nastavit že bude fungovat jako rezident a poběží trvale nebo ho pustis jednou za týden ručně. Na malware je stoprocentně nejlepší MBAM a na ostatní věci dobrý antivir a správně nastavený firewall.
hodnocení

Ten FB jsem posleze dodala. Ale uz jsem vyresila, se Spybotem ani Malwarem to nemelo nic spolecneho, i kdyz jsem si to puvodne myslela. Jen jsem to polozila jako dodatkovy dotaz.

Diky za snahu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]