Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení minidisku k notebooku

Od: kozub odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit s připojením minidisku k notebooku.Minidisk má výstup L+P cinch audio,notebook vstup usb.Sehnal jsem si propojovací kabel 2 x cinch a na druhé straně usb.Když to propojím tak se na notebooku neukáže že bylo připojeno zařízení,ani když spustím funkci vyhledat připojené zařízení,nic nenajde.Nemusím mít nainstalovaný nějaký program,který by mi ripoval hudbu z minidisku? Jako třeba Ashampoo Burning Studio ripuje z cd na pevný disk.Děkuji za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

O jaký typ MD se jedná? Nemá mini USB?

kozub
hodnocení

Jedná se o MD Sony MDS - JE 440,mini usb nemá,nemá ani výstup na sluchátka.Má jen 2x cinch vstup a 2x cinch výstup.a ještě optický vstup pro nahrávání.Vše musím honit přes zesilovač.

horak*

... nebo grabbovací zařízení např. podobné :
alza.cz/...

satak
Stačí toto...
m.alza.cz/...

satak
hodnocení

0x
Potřebuješ externí zvukovku do USB s externím vstupem na cinch(jack)...
kozub
hodnocení

Zdravím,tak jsem koupil zvukovku AXAGON ADA-15 MINI HQ.Po vložení do notebooku se nainstalovala,sluchátka jdou bez problému,ale vstup na mikrofon je na jack 3,5.To znamená že potřebuji ještě redukci,která má vstup 2x cinch a výstup 1x jack 3,5.Existuje něco takového?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]