Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastní internetový rozcestník

Od: seuss* odpovědí: 5 změna:

Zdravim,

potreboval bych takovou pomucku, kterou jsem pred lety videl. Hodne by mi pomohl muj vlastni rozcestnik, ktery otevru a budu mit zobrazeny podle kategorii webove stranky. Navstevuju pravidelne celkem dost portalu nejruznejsich zamereni a zacinam mit celkem velkej gulas v zalozkach. Uz jsem zkousel neco podobnyho hledat, ale zatim bez uspechu. Nepouzivate nekdo neco podobneho?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

není zase tak složité si něcotakového udělat. Jestli neznáš jazyk HTML pak to jde udělat i v Office Word nebo open office. Vlastně vytvoříš svoji stránku kde umístíš na nějaký free server a pak ji dáš jako domovskou stránku. Nebo použij nějaký free redakční system třeba PHPRS. Možností je dost. Také Mozzila FF má dost nástrojů a doplnků pro správu záložek.

seuss*
hodnocení

ja prave takovouhle radu nepotreboval... :) firefox pouzivam uz leta a pluginu tam znam dost, pokud mas nejakej konkretni na mysli, tak mi ho sem prihraj :) ja prave neznam takovej, kterej by mi mohl tohle ulehcit..

a html znam, delal sem webovy stranky a tohle reseni ja prave nechci. Za prve je to celkem pracne a za druhe, coz je ten nejpadnejsi duvod, free hosting servery, na kterych sem kdy delal maji jeden velkej problem. Stale padaji. Ja jich vyzkousel celou radu a ne jednou se mi stalo, ze sem se nemohl prihlasit, nebo jsem mel problem s uploadem a ja na tohle (kdyz sem v praci nebo ve skole) nemam cas. Potrebuju programek nebo plugin, kde dam www stranku, nejakej popisek napr a ulozim. Potrebuju i do toho casto lezt, protoze nektere stranky si ukladam pouze na vecer a lezt po kazde na nejakej free hosting server bych potreboval nejspis jeste jedny nervy...

technikjirik*

Pořád mi uniká co vlastně chceš... takže možná dám zase blbou odpověd.. ale ve FF i v EI jde v oblíbených položkách vytváře adresáře zvlášt pro jednotlivé skupiny záložek. Pak jde velice jednoduše všechno najednou otevřít v záložkách nebo oknech. Nic jiného mě nenapadá co by se ti mohlo hodit

seuss*
hodnocení

ja sem to asi napsal dost blbe.. To co mam na mysli, je graficke prostredi, kde mam napr 5 sloupcu, dle ruznych kategorii a v kazdem sloupci mam konkretni webove stranky. Ja toto videl jednou, bohuzel si nepamatuju jak se to jmenovalo...

seuss*
hodnocení

tak uz to mam.. ja totiz nejvetsi problem mel s tim, ze sem nevedel, jak se tomu rika googlovsky...

staci zadat bookmark manager online a je tam toho mraky :) napr neco takyho jsem myslel frech.ch/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]