Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
potreboval bych takovou pomucku, kterou jsem pred lety videl. Hodne by mi pomohl muj vlastni rozcestnik, ktery otevru a budu mit zobrazeny podle kategorii webove stranky. Navstevuju pravidelne celkem dost portalu nejruznejsich zamereni a zacinam mit celkem velkej gulas v zalozkach. Uz jsem zkousel neco podobnyho hledat, ale zatim bez uspechu. Nepouzivate nekdo neco podobneho?
není zase tak složité si něcotakového udělat. Jestli neznáš jazyk HTML pak to jde udělat i v Office Word nebo open office. Vlastně vytvoříš svoji stránku kde umístíš na nějaký free server a pak ji dáš jako domovskou stránku. Nebo použij nějaký free redakční system třeba PHPRS. Možností je dost. Také Mozzila FF má dost nástrojů a doplnků pro správu záložek.
ja prave takovouhle radu nepotreboval... firefox pouzivam uz leta a pluginu tam znam dost, pokud mas nejakej konkretni na mysli, tak mi ho sem prihraj
ja prave neznam takovej, kterej by mi mohl tohle ulehcit..
a html znam, delal sem webovy stranky a tohle reseni ja prave nechci. Za prve je to celkem pracne a za druhe, coz je ten nejpadnejsi duvod, free hosting servery, na kterych sem kdy delal maji jeden velkej problem. Stale padaji. Ja jich vyzkousel celou radu a ne jednou se mi stalo, ze sem se nemohl prihlasit, nebo jsem mel problem s uploadem a ja na tohle (kdyz sem v praci nebo ve skole) nemam cas. Potrebuju programek nebo plugin, kde dam www stranku, nejakej popisek napr a ulozim. Potrebuju i do toho casto lezt, protoze nektere stranky si ukladam pouze na vecer a lezt po kazde na nejakej free hosting server bych potreboval nejspis jeste jedny nervy...
Pořád mi uniká co vlastně chceš... takže možná dám zase blbou odpověd.. ale ve FF i v EI jde v oblíbených položkách vytváře adresáře zvlášt pro jednotlivé skupiny záložek. Pak jde velice jednoduše všechno najednou otevřít v záložkách nebo oknech. Nic jiného mě nenapadá co by se ti mohlo hodit
ja sem to asi napsal dost blbe.. To co mam na mysli, je graficke prostredi, kde mam napr 5 sloupcu, dle ruznych kategorii a v kazdem sloupci mam konkretni webove stranky. Ja toto videl jednou, bohuzel si nepamatuju jak se to jmenovalo...
tak uz to mam.. ja totiz nejvetsi problem mel s tim, ze sem nevedel, jak se tomu rika googlovsky...
staci zadat bookmark manager online a je tam toho mraky napr neco takyho jsem myslel frech.ch/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.