Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytisknout Google formulář?

Od: springsprint odpovědí: 5 změna:

Zdravíčko, nezlobte se ale mám takovej problém. Potřebuju vytisknout jeden Google formulář a nejsem zase tolik zdatný (zatím) v práci s nějakými programy, které by mi to ulehčily (Print Screen + CtrV) a tak jsem to ofotil obrazovkou a dal do programu malování. Nicméně potřebuji, aby to bylo vše tak, jak to má být a rád bych uvítal nějakou alternativu zde (chci aby ten formulář byl v papírově podobě jako anketa k vyplnění respondentům).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co Ctrl+P?
Jinak SW maj nabidku na tisk. Jakej na to mas SW?

doplněno 03.05.17 10:19:

Mel jsem na mysli SW na prohlizeni web. stranek.
Ne OS.

springsprint
hodnocení

Dobrej nápad, díky. Jsem ve škole a na počítačích máme Windows 10, tudíž i program malování jsem musel spustit přes příkaz C:WindowsSystem32mspaint.exe ale to je v pohodě.

springsprint
hodnocení

Už jsem doma, na googlu jsem to prohlížel.

Aha, a ja myslel ze gogle je server a firma:-/

iz*
hodnocení

0x

Nabídku tisku má každý internetový prohlížeč, (většinou) stačí na stránce s fomulářem stisknout klávesovou zkratku CTRL + P. Nebo v hlavní nabídce kliknout na Soubor a vybrat Tisk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]