Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube - odběry

Od: martin12* odpovědí: 1 změna:

Ahoj, odebírám několik kanálů a videa si prohlížím pod záložkou Odběry. Dnes jsem si všimnul, že jeden uživatel, kterého odebírám vydal nové video (asi před 3 hodinami), ale v Odběrech se mi nezobrazuje (jeho o 2 dny starší tam mám). Stalo se vám to také a proč tomu tak je? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal0101
hodnocení

0x

S tím bych si moc hlavu nelámal YouTube je v tomto takový pomalejší já mám zase zaplé upozornění o aktivitě jednoho kanálu a i když jsem na Youtubu skoro hodinu v kuse a chci jít na jinou stránku tak teprve potom mi to pošle do oznámení že ten kanál nahrál video před 4ma hodinama proto když pokud od někoho vážně čekám na video tak si vždycky zkontroluji přímo jeho kanál je to jistější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]