Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písnička do mobilu

Od: pep28 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Chci od někoho z Vás radu, kde je možnost si stáhnout nějakou písničku do mobilu, jako reálné vyzvánění, to abych ji slyšel já a okolí ne ten, kdo volá za rozumnou cenu .

Děkuji za odpoěď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

Nastavení záleží na telefonu. Krade se úplně stejně jako na každé jiné zařízení. Například z youtube.

doplněno 01.05.17 17:58:

Nuže dobrá. Co jste hledal v nastavení? Co máte za telefon? "Krade" výše čtěte "Stahuje".

pep28
hodnocení

nastavení mobilu nastavím a najde tu co chci, asi ne a co krade já jsem se neptal kdo krade nějak nechápu odpověď

iz*
hodnocení

0x

Proč by vyzvánění neměl slyšet ten, kdo volá za rozumnou cenu? A jak odlišíte, kdo volá za rozumnou cenu?

hodnocení

0x

Nešlo by to napsat nějak česky?

Mít jakoukoliv písničku jako vyzvánění snad není problém, při zvonění telefonu to slyšíš jen ty a nejbližší okolí. Ale jak to má poznat, jestli ti někdo volá za rozumnoz cenu?

pep28
hodnocení

já jsem to napsal normálně česky, ale koukám ani jeden jste to nepochopil , nebo neumíte číst

nomad*

Nebo možná bude chyba ve Vašem predikátu.

No, nezlob se na mě, ale chyba nebude u nás, nýbrž u tebe. Napsal jsi to sice jakž takž česky, ale smysl to nemá ani za mák.

Prostě to napiš tak, aby to většina lidí pochopila, nejen ty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]