Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z Visty na XP?

Od: tonyk* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

jsem spise jen uzivatel, ale preinstalaci XP na PC uz zvladam... horsi je to s notebookem :( Prosim vas moc mam HP Pavilion dv2000 s anglickou Vistou Home premium 32b a chtel bych tam dostat XP. Zaroven na me vyskakuje modra obrazovka smrti a ted to ma i regulerni problemy se startem!

Jde mi o to nejakym zpusobem nainstalovat Windows XP, rozdelit 250Gb HDD na dva (20GB na system a zbytek na Data) Aktualni rozlozeni HDD je ted::: C: kde je instalovat system 220Gb a zbylych 30 je D: HP_RECOVERY coz se mi vubec nelibi uz z toho duvodu, ze se museji data ukladat na stejny disk kde je OS:(

Dale nevim jak nainstalovat ovladace na XPcko kdyz nemam zadne CD jen HP_RECOVERY na vistu? Myslim treba na quick play svitici panel apod... mam z toho fakt strach abych to cele neodrovnal:((

Za kazde rady budu fakt vdecny. Jestli uz se na toto tema psalo tak mi muzete klidne poslat link! Dekuji moc, jsem opravdu v tizive situaci:(((((((

Zdravi Tony

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

0x

ahoj, ja sem na tom podobne, mam HP tx2000 tablet PC a taky s vistama. Jde o to, ze specialni veci (jako touchscreen, pero apod) maji ovladace snad jenom pro visty a abys chtel funkcni notebook, potrebujes ty ovladace mit. Znas VirtualBox? To je nejlepsi zpusob jak zjistit, jak ti XP poslapou bez jedineho zasahu do OS, ktery tam mas...

stahuj.centrum.cz/...

vazne bych ti doporucil jako prvni rok zkusit XP na virtualnim PC (na to slouzi ten programek), zjistis co ti funguje a co ne a muzes se na to pripravit predem (hlavne sehnat potrebny ovladace) Tyhle veci mam celkem zmakly. tedka napr taky zkousim XP na svym notasu pres virtualbox. Ale ja radsi Linux, nez XP.. Visty me hodne zklamaly, asi jako tebe...

A take si udelej zalozni dvd tech vist!

doplněno 26.11.08 21:26:

*oprava: doporucil jako prvni KROK zkusit XP na virtualnim PC

zdravi Tony :)

tonyk*
hodnocení

Myslim, ze jsem ovladace pro hp pavilion dv2000 na webu pro XP nasel,ten programek bych za normalnich okolnosti normalne testnul... jen mam problem ted notas vubec roznout... takze bych presel nejradsi hned k formatovani :(

seuss*

tak to hodne stesti, vetsinou jsou s timhle procesem, do kteryho se poustis problemy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]