Nejste přihlášen/a.
Dobry den,nevi nekdo jak tenhle system nainstalovat do Netbooku? Stayenz ho mam,ale nevim jak dale?Dik
myslíš tím chrome os? a odkud jsi ho stahoval? nebylo to z chromeos.hexxeh.net/... jenom abych věděl jak ti poradit postup
tak odtud jsem to ještě nezkoušel ale jak se tak dívám, stahoval jsi Live CD, nebo USB Disk Image?
No stahl jsem i to od tebe,ale ja bych chtel klasickou instalaci,ne Live Cd.Jako abych mel win a Google OS v nabidce pri zpusteni (bez USB).
tak to už bude těžší, já sám jsem to zatím vždy nabootoval z flash disku, ale pak jsem se zasekl u prihlasovani, protoze nejsou podporovany drivery pro mou wifi , ale je možný že to pak jde instalovat (ruku do ohně bych za to nedal), protože co já vím, tak u linuxových distribucí to tak bývá (u ubuntu je na ploše po nabootování Live CD program pro instalaci) ...
Hele,a nevis? Mam totiz Netbook,asus eee Pc.A je tam nejaky Os Switch,asi neco na bazi Linuxu.Neni to spatne,ale nejak jsem neprisel na to jak v nem instalovat aplikace.Maji koncovku ".deb"? Nevis jak,to instalovat,ve Win me to nejde a v tom OS switch take ne?
to nevím, s tímhle os jsme se ještě nesetkal, ale s tou instalací se zkus kouknout sem: linuxexpres.cz/... je to nějaký článek, co jsem našel na googlu, snad to bude fungovat
Z LiveCD/LiveUSB normálně nainstaluješ systém na nový oddíl, GRUB se nainstaluje automaticky. Nebo můžeš Linux instalovat pomocí programu Wubi přímo ve Windows, také vytvoří bootovací nabídku.
OS Switch je jen aplikace k přepínání OS, samotný "systém"se jmenuje Express Gate. Neměl by být problém vedle toho nainstalovat Google OS, ale osobně bych doporučil spíše nějakou rozšířenější distribuci, třeba nějakou z variant Ubuntu nebo Linux Mint. GOS AFAIK nutí uživatele k používání jen služeb Googlu a bez internetu není moc užitečný. Radši si nainstaluj nějakou "opravdovou"distribuci (třeba viz výše), kterou budeš moct používat jako plnohodnotný OS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.