Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepíše písmeno n na klávesnici po polití

Od: jana222® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Moje chyba...polila jsem si částečně klávesnici heřmánkovým čajem.Po vysušení zůstalo vše funkční jen mi bohužel nejde písmeno "n".Bohužel často používané.Neporadí někdo co s tím.Nebo ho nakonfigurovat na jinou pozici Je to nepříjemné a omezující neustále to "n" psát klávesnicí na obrazovce.notebok se díky jednomu písmenku stal téměř nepoužitelný.

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Nechat opravit, nebo se naučit psát pomocí držení tlačítka Alt a pak na numerické klávesnici vyťukat čísla 78, nebo 110. "Alt 78" nebo "ALT 110"

A nebo připojit do USB externí klávesnici.

hodnocení

0x
Nejlépe sehnat novou a vyměnit.

nomad*
hodnocení

0x

(Viz výše) samozřejmě nejlépe nechat opravit. Externí klávesnice je taky řešení, pokud máte notebook k ničemu (čtěte k tomu, aby se Vám válel na stole :) ).

Klávesu lze zmačknout normálně? Nebo jde ztěžka/křivě? Nefunguje ani při silném stisku?

Přemapování kláves zvládá např. nástroj SharpKeys.

hodnocení

0x

Pokud je klávesnice notebooku po polití, doporučuji výměnu klávesnice. Nejspíš si tím ušetříte další starosti s ní, které se skoro určitě dříve nebo ppozději objeví.

hodnocení

Zdravím díky.Je už starší kus notesu ale plně funkční.Ani nemá ještě alfanum.klávesnici.Písmeno "n" nefunguje ani po silném zatlačení.No nic...to se mi ten heřmánkový čajíček pěkně podraží..Servis nebo novou klávesnici asi už řešit nebuduJe to ACER extensa 5630 dědoušek letitý ale šlape denně.Škoda drahý písmenko a chyba.

Nevím, jaké jsou tvé možnosti, popř. kolik bys byla ochotná obětovat, ale nová klávesnice na tvůj notebook stojí v Česku kolem 800,- Kč, na e-bayi se vejdeš i do 300,- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]