Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkuste návod viz odkaz a potom v nouzovém režimu třeba (snad) Správu účtů (nastavit jako administrátor pouze jeden, resp. ponechat si pouze jeden) nebo Obnovení systému. Zdravím!
luk9965 - máte originální instalačku Windows nebo něco z internetu? Jde o čistou instalaci s formátováním HDD nebo přeinstalaci přes původní Windows?
instalace je z netu , nemůžu najít flešku a pc mě nikam nepustí takže jsem v ... nemůžu to přeinstalovat ani přes bios :/
né stáhl jsem iso do pc a odtamtud rovnou instaloval , chtěl jsem se dostat do windows old ale nepustí mě to nikam takže fakt nevím
Nesmysl. Ze staženého .iso (ne cracknutého, těch je na netu mraky!) udělat instalační DVD nebo flešku a z instalačního média pak instalovat. S "náhradními"postupy nemám dobré zkušenosti!
právěže u všeho co udělám nedovolí mi to nic , nemohu otevřít ani žádnou složku hned to hodí tohle
Jednak ho třeba nemá a jednak při nové instalaci se celý oddíl včetně antiviru formátuje, takže naprosto bezvýznamné.
Z toho, co se tu píše, nejsem moudrý ani já, natož ty.
Udělej úplně novou instalaci systému s naformátováním HDD, pak to musí chodit.
Apropos: Z čeho instaluješ a odkud máš .iso? Máš legální systém? Jestli ne a .iso jsi stáhnul "někde na netu", tak se nediv a pořiď si pořádný legální systém. Klíč koupíš na e-bay do 300,- Kč.
ahoj , nikam mě to nepustí ani na tento počítač ani do obrázků prostě nikam , instalace byla z internetu takže black jednoduše jsem v koncích :D zkusím vše co jste tu psaly a dám vědět , myslel jsem že udělám novou instalaci ale nepustí mě nikam :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.