Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program nejede při vypnutém monitoru

Od: otesanek odpovědí: 9 změna:

Dobré odpoledne,na pc mám program na převádění videa .Chci jej nechat jet přes noc ale program nejede s vypnutým monitorem a při spaní mi to dost vadí záření z monitoru.Kde se pohrabat v nastavení aby fungoval s vyplým monitorem? Mám windows 10 pro 32-bit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vypnutí monitoru a "uspání" počítače není totéž, že ..

hodnocení

1x

ra252 *palec* Vypnutí monitoru nemá vliv na chod programu, to je volovina. Ovládací panely- možnosti napájení-vypnutí HDD, monitoru, uspání PC atd. Přece se vám nerestartují Windows, když vypnete monitor, ne? Máte to jen špatně nastavený, nechejte u všeho "nevypínat" jen monitor vypnout třeba po 10 min.

hodnocení

0x

A kdyz monitor od PC odpojis?

hodnocení

0x

Jak počítač pozná, jestli monitor jede nebo ne? To se mi nezdá.

jofa*

To musí jít někde nastavit. Na monitoru nebo v pc. Já mám asi na 5 min. a pak jde monitor do pohot. režimu. Všechny programy ale běží. Zmáčknutí klávesy nebo pohyb myši jej obnoví (rozsvítí).

PC to pozná, dokonce je schopen poznat i typ připojeného minitoru. Ale důved, proč nejede s vypnutým moniroem, jaksi neznám a přijde mi to divné.

nomad*
hodnocení

0x

Laptop nebo stolní? Značka? Je nainstalován originální ekofašistický soft výrobce?

doplněno 29.04.17 16:46:

A nejde jenom program, nebo usnou celé vidle? Příp. hibernují?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi je to hloupost, ale možná máte program nastaven na převod a možnost náhledu videa zároveň - potom by program nemohl splnit náhled při vypnutém monitoru. Podívejte se do nastavení programu (jakého=?) nebo na nějaké zátržítko v programu. Je to jen spekulace. Zdravím!

hodnocení

0x

A když to nepůjde vůbec ničím vypnout, tak prostě stáhni jas skoro úplně na 0 – klávesama fn+f5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]