Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vytoření z fotek hudební ukázku

Od: miri735* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, hledám program na vytvoření z fotek hudební ukázku. Nevíte náhodou jak se jmenuje ten program? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Windows (Live) Movie Maker

PhotoStory

doplněno 25.11.12 10:33:

Je jich určitě hodně, ale já používám tyhle dva. A výsledky super.

miri735*
hodnocení

Díky..zkusím to.

lindaf*

na W7 bývá už nainstalovaný :)

ladinpraha*

Lindo, ve WinXP je nainstalovaný Windows Movie Maker. Naopak do Win7 musíš doinstalovat Windows Live Movie Maker. Já to alespoň takhle mám.

lindaf*

já ho měla i na W7 ale je pravda, že na všech být nemusí měli jsme něco dělt do školy a někdo ho tam neměl a někdo jo

jirkak*
hodnocení

0x

A pokud si troufáš na profesinální software tak můžu doporučit Adobe Premiere. Sice je to drahej nástroj, ale na internetu se dá najít všechno zadarmo :]. Není to zas nějak moc složitý, základní věci se dají naučit zachvilku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]