Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit.
V úterý jsem poslal na fb přes mobilní messenger zprávu. Ta osoba nebyla v tu dobu aktivní, takže mi tam naskočilo bílé kolečko s modrou fajfkou - odesláno. Nicméně kontakt byl včera odpoledne online (jak dlouho nevím) a u zprávy mám stále jen *odesláno* místo *doručeno*. Nemáte s tím někdo zkušenost - zda je chyba u mě nebo na fb? Popřípadě zda ještě počkat nebo to zkusit poslat znovu . Nechci vypadat jako stíhačka :D
Z té sítě píšu relativně běžně takže v tom to asi nebude
Zdravím,
můžete zkusit Google, zadat Facebook.com, přihlásit se, dát verze webu pro PC a otevřít zprávy. (nepoužijete messenger, stejně jako na PC). Pokud zlobí messenger a to jakýmkoliv způsobem a na jakékoliv straně, pak se zde přesvědčíte, zda opravdu zpráva byla odeslána. Také by mělo být vidět, zda byla zpráva zobrazena, či ne.
Já bych zkusil zprávu klidně poslat znovu a kdyby náhodou to druhou stranu obtěžovalo, pak bych se omluvil za duplicit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.