Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naistalovat mod do Half Life2?

Od: vanasi® odpovědí: 2 změna:

Ahoj,chci si zahrát mod missionimprobable,ale nejde mi spustit.V návodu je,že to musím nakopírovat do složky program files/steam, ale já tam takovou složku nemám,jak ji vytvořit?Mám instal hl2 one,two atd,ale tato složka tam není.Moc prosím o rady,jsem už z toho neštastnej.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

A máte Steam?

doplněno 27.04.17 14:44:

Herní platforma.

store.steampowered.com/...

doplněno 27.04.17 14:45:

Na tom odkazu budou i pokyny k instalaci. Vychozi instalacni adresar je prave ten, ktery hledate a pri instalaci se vytvori.

hodnocení

A co je to ten steam?Nainstaloval jsem half life 2 one a two,ale ta složka - program files/steam se mi po instalaci neobjevila,nebo se ten steam instaluje zvlášt,nebo co je to za soubor,co mám nainstalovat,aby se mi ten steam tam objevil?Co za soubor si mám stáhnout a nainstalovat,aby se mi to tam objevilo?Moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]